Jump to content

Detector radar BEE III


corbu

Recommended Posts

l.e. asta e aparatul. nu e cine stie ce. detectoarele de la beltronics fac fata cu brio. elementul surpriza il reprezinta faptul ca radarele astea au functia "instant", adica ceea ce faceau pana acum militienii cu vechea aparatura cand o inchideau si apoi o deschideau cand te apropiai la mai putin de 200 m. acum nu o mai inchid. cu functia "instant" te blituieste si nici nu ai timp sa reactionezi. naspa...

Edited by mambo
Link to comment
Share on other sites

Dacă poliția ar vrea cu adevărat să-i facă pe șoferi să reducă viteza, ar fi putut f. bine să amplaseze, din loc în loc, niște simple emițătoare în banda respectivă. Detectoarele le-ar detecta iar șoferii ar mai reduce viteza, că nu știu cu ce au de-a face :d

Link to comment
Share on other sites

Patru dintre radarele ultra-performante au ajuns şi la Galaţi

În posesia Serviciului Judeţean al Poliţiei Rutiere Galaţi au intrat recent patru radare "de tip nou", care se pare că nu mai pot fi detectate, decât când e prea târziu, de amatorii de viteză din trafic. "Este vorba, deocamdată, de patru astfel de radare. Unul este pentru drumul european din zona Tecuci, altul pentru oraşul Tecuci şi zonele arendate acestuia, cel de-al treilea va funcţiona în zona Târgu-Bujor şi comunele arondate şi cel de-al patrulea radar nou va fi pentru Galaţi şi intrarea de pe DN 25 şi DN 26", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, scms. Cristina Tatulici. În toată ţara, la serviciile de poliţie rutieră au ajuns sau trebuie să ajungă în total 449 de radare noi ultra-performante. Aceste noi aparate, montate pe maşinile de poliţiei din lotul Dacia Logan, pot să filmeze cam 60 de ore fără întrerupere şi au telecomandă, ceea ce le permite poliţiştilor să acţioneze camera de la distanţă. În plus, noile radare funcţionează chiar şi atunci când maşina vizată se afla la 1,6 kilometri, chiar şi noaptea, şi nu sunt detectabile în timp util, ca cele existente, deocamdată, în comerţ.

http://www.monitoruldegalati.ro/index.php?func=articol&domeniu=Social&articol=13

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Au fost puse in functiune radarele "invizibile"

Politia Rutiera a pus in functiune, incepand de vineri dimineata, 300 de radare "invizibile" in 32 de judete si in Capitala, informeaza Gandul. Radarele sunt amplasate pe cele doua autostrazi dar si pe principalele drumuri nationale, precum DN1, DN2 si DN7, in special in locurile cunoscute drept "puncte negre", unde se produc cele mai multe accidente de circulatie.

Noile radare sunt dotate cu o tehnologie care permite tinerea lor in stand-by, ceea ce le face de nedectat pentru detectoarele radar. In plus, acestea functioneaza la temperaturi cuprinse intre -20 si +70 grade Celsius si vor putea descoperi vitezomanii de la o distanta de peste 1.000 de metri, chiar si pe timpul noptii.

Potrivit sursei citate, peste 100 de amenzi pentru depasirea vitezei au fost aplicate numai in primele ore de la punerea in functiune a noilor radare.

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-7052614-fost-puse-functiune-radarele-invizibile.htm

Link to comment
Share on other sites

Radarele invizibile ies la vânătoare în judeţ

* Trei radare noi, nedetectabile, ne vor urmări fiecare mişcare *

De Florii ar fi bine să nu exagerăm – nici cu mâncarea, nici cu acceleraţia. Şi dacă pentru mâncare mai există remediu, pentru radarele noi, invizibile, încă nu s-a inventat antidot, ne asigură comisarul Viorel Cojocaru, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere Galaţi. „De Florii, maşinile dotate cu aparate radar noi, nedetectabile se vor afla două dintre ele pe drumul Galaţi-Tecuci şi o a treia pe drumul Galaţi-Folteşti. Alte două radare, model vechi, se vor regăsi pe drumul Galaţi-Cuca, respectiv pe Drumul European 581”. Cele 3 aparate ale Rutierei Gălăţene sunt doar începutul, ne asigură comisarul Cojocaru: „Aparatele continuă să vină, săptămânal, iar în curând toate maşinile vor fi echipate”.

http://www.viata-libera.ro/articol-Radarele_invizibile_ies_la_vanatoare_in_judet_2.html

Link to comment
Share on other sites

Pana azi nu am auzit pe nimeni care sa fie "luat" de radarele noi in judetul nostru! Pe una din auto echipate cu radar de tip nou am intalnit-o pe la "General" si pe str. Basarabiei (activitate: control acte si incurcat circulatia). La halul in care arata drumurile prin oras si prin judet, mai bine investeau in niste autoutilitare pentru depanare si tractare! :)) Scoteau mai multi bani...si le iesea si de o bere! :d

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.