Jump to content

Salariul lui Lakshmi Mittal a scăzut... la 3,6 milioane dolari


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Salariul lui Lakshmi Mittal a scăzut... la 3,6 milioane dolari

Salariul directorului general al ArcelorMittal, Lakshmi Mittal, a scăzut cu 12% în 2009, un an foarte dificil pentru cel mai mare producător de oţel din lume, ajungând la 3,6 milioane de dolari, a anunţat, marţi, grupul, potrivit AFP.

Averea lui Lakshmi Mittal a fost estimată de revista americană Forbes la 30 de miliarde de dolari în 2009. Familia Mittal controlează 40,83% din capitalul grupului ArcelorMittal.

Vânzările ArcelorMittal, grup prezent şi în România, au scăzut anul trecut la 65,11 miliarde de dolari, de la aproape 125 miliarde de dolari în 2008, iar profitul net s-a redus de la 9,4 miliarde de dolari la 118 milioane de dolari. ArcelorMittal este cel mai mare producător de oţel din lume, cu o cotă de piaţă de circa 8% şi o capacitate de aproximativ trei ori mai mare decât a celui mai apropiat competitor, grupul japonez Nippon Steel.

Link to comment
Share on other sites

Deplang si regret nespus de mult aceasta mare ,,nenorocire" ce s-a abatut asupra lui Laksmi Mittal....Saracul....!!! Hai sa facem o cheta alaturi de sinistratii din Haiti( nu mai pot cu Haiti si colectele pentru acolo...de parca ai nostri copilasi traiesc ca regii!)....!

Link to comment
Share on other sites

Domnul Relu.Dar eu chiar am simtit diminuarea salariului. Cat am lucrat pe schimb( sch.A) la TC-3 / OLD-3 veneam cu ceva banuti acasa. Odata cu inchiderea acestor sectii si transferul la schimbul de zi( TC-1) se simte la salariu.Cu atat mai mult ca stiti si dvs ca de 2 ani pe muchie SALARIILE NU AU FOST MARITE nici cu...1%. Asta este...Dar nu ma mai mira nimic...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.