dcp100168 Posted February 24, 2010 Share Posted February 24, 2010 Salariul lui Lakshmi Mittal a scăzut... la 3,6 milioane dolariSalariul directorului general al ArcelorMittal, Lakshmi Mittal, a scăzut cu 12% în 2009, un an foarte dificil pentru cel mai mare producător de oţel din lume, ajungând la 3,6 milioane de dolari, a anunţat, marţi, grupul, potrivit AFP.Averea lui Lakshmi Mittal a fost estimată de revista americană Forbes la 30 de miliarde de dolari în 2009. Familia Mittal controlează 40,83% din capitalul grupului ArcelorMittal.Vânzările ArcelorMittal, grup prezent şi în România, au scăzut anul trecut la 65,11 miliarde de dolari, de la aproape 125 miliarde de dolari în 2008, iar profitul net s-a redus de la 9,4 miliarde de dolari la 118 milioane de dolari. ArcelorMittal este cel mai mare producător de oţel din lume, cu o cotă de piaţă de circa 8% şi o capacitate de aproximativ trei ori mai mare decât a celui mai apropiat competitor, grupul japonez Nippon Steel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sergabi31 Posted February 26, 2010 Share Posted February 26, 2010 Deplang si regret nespus de mult aceasta mare ,,nenorocire" ce s-a abatut asupra lui Laksmi Mittal....Saracul....!!! Hai sa facem o cheta alaturi de sinistratii din Haiti( nu mai pot cu Haiti si colectele pentru acolo...de parca ai nostri copilasi traiesc ca regii!)....! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Relu Posted February 27, 2010 Share Posted February 27, 2010 Nu cumva să-i vină în minte să le scadă și pe ale noastre Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sergabi31 Posted February 27, 2010 Share Posted February 27, 2010 Domnul Relu.Dar eu chiar am simtit diminuarea salariului. Cat am lucrat pe schimb( sch.A) la TC-3 / OLD-3 veneam cu ceva banuti acasa. Odata cu inchiderea acestor sectii si transferul la schimbul de zi( TC-1) se simte la salariu.Cu atat mai mult ca stiti si dvs ca de 2 ani pe muchie SALARIILE NU AU FOST MARITE nici cu...1%. Asta este...Dar nu ma mai mira nimic... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Relu Posted February 27, 2010 Share Posted February 27, 2010 Eu lucrez de 27 de ani în combinat, marea majoritate numai de zi, la UPS, așa că te înțeleg... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sergabi31 Posted February 27, 2010 Share Posted February 27, 2010 Asta este.Eu m-am adaptat.Si merg inante...Cum de altfel majoritatea noastra a celor din Combinat..ne-am adaptat.Dar la infinit..NU POTE DURA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts