Jump to content

Cartierul ,,Micro-13b"

Recommended Posts

Posted

Desi se afla in ,,zona rau famata" de 30 si ceva de ani de cand locuiesc in el,...mi se pare cel mai linistit.Nu am auzit de vreo crima sau act de violenta crancena in acesti 30 ani!

Astept contraziceri! Eu locuiesc in spatele vechiului Complex( Alimentara ,,AUTOSERVIRE") La blocul B2 !

• 5 months later...
Posted

Buna, eu am locuit pe Siderurgistilor aproape de IREG si nu am avut niciodata nici o problema, oameni pasnici ieseam seara la plimbare cu catelul si nu mi sa intamplat nimic, de 10 ani locuiesc in FAIMOSUL Bucuresti si nu am curaj sa ies din casa daca sa intunecat un pic, cu toate ca locuiesc in zona centrala si foarte populata, am gasit in scara tineri care se drogau sau care se certau si altele, in fiecare zi mi-e dor de casa dar asa a fost sa fie destinul meu sa raman aici si sa imi gasesc jumatatea si asa am ramas aici. Mereu cand vin acasa merg pe faleza sa vad Dunarea mea draga.

Salutari cu drag.

• 2 months later...