Sergabi31 Posted February 26, 2010 Share Posted February 26, 2010 (edited) Am deschis acest topic pentru a expune si impartasi cate ceva despre ,,uneltele" noastre sau ,,scule" cum doriti sa le spuneti.Eu posed urmatoarele modele:-Cmeha(Smena) M8 din 1977 cu care am inceput primii pasi in arta foto(1982)-Nikon-EM din 1979.La vremea respectiva un semi-profi.-Sony DSC-H9 din 2007Iar cel pe care-l folosesc este un DSLR de la Canon: EOS 350D + Obiectiv EFS 18-55 achizitionat in 2006.Ca notificare. Desi posed Canon, ma inclin cu tot respectul in fata oricarui brand/ posesor al altui model de aparat foto altul decat Canon!Consider ca fotografii intre ei se respecta si asa trebuie sa fie!Fiecare invatam de la altii fiecare ne ajutam! Pana la urma...conteaza cel care tine in mana aparatul,..nu marca! Edited February 26, 2010 by Sergabi31 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreiM Posted February 26, 2010 Share Posted February 26, 2010 Eu am un Fujifilm S5700 luat acum 2 ani. Sunt foarte multumit de el. Optional i-am cumparat si un trepied. Singura problema o reprezinta blitz-ul.. l-am imprumutat cuiva si a tras cu unghia de el cand el normal la focalizare se ridica automat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Relu Posted February 27, 2010 Share Posted February 27, 2010 Smena ... nu mai țin minte ce model, dintr-ăla la care mai întâi armai obturatorul și mai apoi apăsai declanșatorul. Nikon FM2, am fost pur și simplu îndrăgostit de aparatul ăsta până am luat contact cu Kodak EZ200, folosit și pe post de cameră web. camera de la telefon A, era să uit ... primul meu aparat a fost un Etiud, dintr-ăla cu film de 6 cm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sergabi31 Posted February 27, 2010 Author Share Posted February 27, 2010 Relu e posibil sa ai acelasi Smena pe care il am si eu: 8M. Da, asa este.Armatorul se afla pe aceeasi axa cu obiectivul. Oricum sunt inca aparate foarte bune! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Relu Posted February 27, 2010 Share Posted February 27, 2010 Da, treaba asta cu armarea și apoi declașarea separată poate fi un avantaj. Mă refer la viteza de declanșare... exact ca la pistol, tragi cocoșul iar la cea mai mică apăsare a trăgaciului... Link to comment Share on other sites More sharing options...
floriano Posted February 27, 2010 Share Posted February 27, 2010 Smena ... nu mai țin minte ce model, dintr-ăla la care mai întâi armai obturatorul și mai apoi apăsai declanșatorul. Nikon FM2, am fost pur și simplu îndrăgostit de aparatul ăsta până am luat contact cu Kodak EZ200, folosit și pe post de cameră web. camera de la telefon A, era să uit ... primul meu aparat a fost un Etiud, dintr-ăla cu film de 6 cm Nu mai ai FM2-ul ăla? Am început să strâng chestii mai vechi și în măsura în care găsesc oameni disponibili încerc să-mi lărgesc colecția. Lui Mikka încă îi sunt dator din acest motiv dar nu voi rămâne așa prea mult timp PS: o să fac o verificare exactă a ce am adunat până acum și voi posta și eu după. Momentan lucrez cu Canon EOS 30d, sper anul ăsta să îl transform în 5d cel puțin! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sylvia84 Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 Aparatele foto pe care le am sunt:1. SONY DSC-S650 Cyber-shot, effective 7.2 mega pixels, high sensitivity ISO 1000, sony lens optical zoom 3x,f=5.8-17.4mm 1:288-4.8 .(Am fotografiat intens cu el in perioada 2007-2009)2. NIKON D3000 KIT + 18-55mm VR [dzk2](2009-Prezent) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikka Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 Lui Mikka încă îi sunt dator din acest motiv Si dobanda creste, creste... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Relu Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 Florine, dă-mi te rog, un PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
floriano Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 Si dobanda creste, creste... Da' și când oi plăti Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreiM Posted March 3, 2010 Share Posted March 3, 2010 Astazi am achizitionat un Samsung Wb500 . Am avut de ales intre Samsung NV24 HD si Samsung wb500. Sper sa fi facut alegerea corecta.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
floriano Posted March 3, 2010 Share Posted March 3, 2010 Astazi am achizitionat un Samsung Wb500 . Am avut de ales intre Samsung NV24 HD si Samsung wb500. Sper sa fi facut alegerea corecta.. Pare o jucărie interesantă dar să vedem ce poate pe topicul primului concurs de la noi! Abia apoi o să ne exprimăm păreri și opinii! PS: cu ocazia asta la berea pe care ai promis-o de când s-a propus concursul acum trebuie să mai dai una pentru aparat.. Nu te văd bine Link to comment Share on other sites More sharing options...
florinlib Posted March 18, 2010 Share Posted March 18, 2010 (edited) salutare tuturorAm avut (sau mai am): 1.Smena 8m 2.Zenit 122 3.Praktica mtl5 4.Canon a570is 5.Pentax program A 6.Pentax me super 7.Ricoh kr 10 super Edited March 18, 2010 by florinlib Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts