djabar1523 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 500.000$ in 13 ore de munca. Asta este suma pe care a castigat-o un roman dupa doar 13 ore de munca. Este vorba de un timisorean, in varsta de 24 ani, care participand la un turneu de poker online, cu premii garantate de 4.000.000 $ a reusit perfomanta de a iesi pe locul 3, incasand drept rasplata suma mentionata mai sus. PETINVEST (acesta este numele de utilizator folosit de romanasul nostru) nu este la prima "abatere" de acest fel, in decembrie 2008 castigand locului 1 al unui turneu cu premii totale in valoare de 1.000.000E, fiind recompensat pentru aceasta performanta cu suma de 250.000E. Restul castigurilor din cariera sa nu le mai amintesc, nu pentru ca nu ar fi importante, ci pentru ca nu mi-ar ajunge timpul.Tot mai mult romani practica acest sport si din ce in ce mai multi fac performanta.Nu iti trebuie decat un calculator, acces la internet si un cont bancar. Desigur, pentru a ajunge la nivelul mai sus mentionat trebuie sa cunosti foarte bine regulile jocului, sa ai multa practica si o disciplina de fier. Insa sume mult mai mici se pot face relativ usor, mai ales in conditiile in care la momentul actual un loc de munca se gaseste din ce in ce mai greu.Indemnul meu nu este sa va apucati de jucat in speranta unor castiguri fantastice insa acesta poate fi o alternativa (cum deja este pentru unii dintre noi).Pentru a veni in sprijinul galatenilor interesati si totodata pentru a-i cunoaste pe pasionatii acestui sport din Galati am creat un site (http://pokerclubgalati.weebly.com/) si un forum (inca in perioada incipienta), pe care sper ca in curand sa ne intalnim si sa ne cunoastem mai bine, sa schimbam impresii si sa aducem o mica parte din profitul uneia dintre putinele industrii in crestere pe perioada de criza (si nu numai) si in orasul nostru.PS Sper ca administratorul forumului sa nu considere acest topic o reclama, deoarece nu asta a fost intentia mea.
Recommended Posts