Jump to content

Concurs foto săptămânal cu premii simbolice - Editia 1


floriano

  

16 members have voted

 1. 1. Cui aparţine cea mai bună fotografie (dintre cele postate mai jos)?

  • Sergabi31
   0
  • katman
   8
  • Relu
   0
  • AndreiM
   8


Recommended Posts

Având în vedere impresiile strânse pe topicul dedicat am decis să dăm drumul la acest concurs-distracție cu tema "Șoseaua, poteca, trotuarul, strada...".

V-aș ruga să respectați câteva reguli de bază după cum urmează:

- Fotografiile trebuie sa fie făcute începând de la ora 12:00 AM în aceastâ seară sau 12:01 mâine dimineață, după cum doriți și puteți și până la ora 11:59 în data de 7 Martie, prin urmare aveți fix o săptămână să vă puneți în practică ideile.

- V-aș ruga să redimensionați imaginile la 1000 de pixeli pe latura mare și să le trimiteți la adresa de e-mail floriano (a) gmail.com precizând în mesaj titlul fiecărei imagini eu urmând a le posta pentru participanți într-un mod anonim astfel încât votarea să țină cont în primul rând de imagini și nu de autorul lor.

- Se acceptă 3 imagini maxim per utilizator pentru că e un număr just având în vedere că vrem să avem un concurs săptămânal deși cel mai probabil o să fie odată la 2 săptămâni astfel încât în săptămâna de după concurs să se poată vota și ulterior comenta imaginile realizate.

Deocamdată cam atât cu regulile ca să nu vă dau motive prea multe să puneți în practică proverbul "Regulile sunt făcute pentru a fi încălcate" :P și abia aștept să primesc primele imagini din partea voastră

Să aveți inspirație și lumină bună!

Link to comment
Share on other sites

Asadar,...hai! Pana una alta,...sparg eu gheata cu 3 imagini. Este bine sa avem fiecare participant 3 fotografii( nu poze!!!).

Busteni vazut de pe Crucea Eroilor de pe Caraiman.

kceX9.jpg

...S-a incheiat razboiul???Nu,...e in zilele noastre de Ziua Armatei

kfhAr.jpg

...O noua cursa ferovaiara...

kfJ10.jpg

Salutăm primul participant la micul nostru concurs și deși nu ai urmat întocmai indicațiile, anume de a îmi trimite prin e-mail imaginile, am mutat eu postul tău în topicul dedicat primei ediții. Având în vedere toate astea, rugăm următorii participanți să nu mai trimită imaginile prin mail cum a fost solicitat la început, ci să posteze după exemplul de mai sus în acest topic.

Edited by floriano
Mutat postare în topic dedicat!
Link to comment
Share on other sites

vroiam sa ma bag si eu in concurs..dar daca asa se procedeaza,castigatorul sa dea berea, nu ma mai complic.. ;) ...am incredere ca o sa alegeti un subiect mai....interesant, care sa ma convinga sa postez...si, normal, sa merite sa dau berea... :) ...

Link to comment
Share on other sites

Andrei, n-are rost să te mai chinui să gaseşti vreo temă, esti deja castigator....ptr ca, normal, si eu tot pe tine te votez... ;) ...asta ptr ca nu ma pot vota singura.. :) ...sau pot???... :-? ....

Edited by alina25
Link to comment
Share on other sites

Obligatoriu rosu.....si daca oana n-o sa fie prezenta la intalnire, voi bea si ptr ea... ;) ....

Aaaaaaa.... acum m-am prins cine e Alina :))

Apropo... M-am uitat de curiozitate la Beciul Domnesc Cabernet Sauvignon... Era asa cum am zis eu, vin sec. Nicidecum demidulce cum a zis tantica de la Marco Polo.

Dar a fost bun si ce ati degustat voi. Merlot parca?!

Nu de alta, dar sa stie Andrei ce o sa aiba de platit :))

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.