floriano Posted February 28, 2010 Share Posted February 28, 2010 Având în vedere impresiile strânse pe topicul dedicat am decis să dăm drumul la acest concurs-distracție cu tema "Șoseaua, poteca, trotuarul, strada...". V-aș ruga să respectați câteva reguli de bază după cum urmează: - Fotografiile trebuie sa fie făcute începând de la ora 12:00 AM în aceastâ seară sau 12:01 mâine dimineață, după cum doriți și puteți și până la ora 11:59 în data de 7 Martie, prin urmare aveți fix o săptămână să vă puneți în practică ideile. - V-aș ruga să redimensionați imaginile la 1000 de pixeli pe latura mare și să le trimiteți la adresa de e-mail floriano (a) gmail.com precizând în mesaj titlul fiecărei imagini eu urmând a le posta pentru participanți într-un mod anonim astfel încât votarea să țină cont în primul rând de imagini și nu de autorul lor. - Se acceptă 3 imagini maxim per utilizator pentru că e un număr just având în vedere că vrem să avem un concurs săptămânal deși cel mai probabil o să fie odată la 2 săptămâni astfel încât în săptămâna de după concurs să se poată vota și ulterior comenta imaginile realizate. Deocamdată cam atât cu regulile ca să nu vă dau motive prea multe să puneți în practică proverbul "Regulile sunt făcute pentru a fi încălcate" și abia aștept să primesc primele imagini din partea voastră Să aveți inspirație și lumină bună! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sergabi31 Posted March 3, 2010 Share Posted March 3, 2010 (edited) Asadar,...hai! Pana una alta,...sparg eu gheata cu 3 imagini. Este bine sa avem fiecare participant 3 fotografii( nu poze!!!). Busteni vazut de pe Crucea Eroilor de pe Caraiman. ...S-a incheiat razboiul???Nu,...e in zilele noastre de Ziua Armatei ...O noua cursa ferovaiara... Salutăm primul participant la micul nostru concurs și deși nu ai urmat întocmai indicațiile, anume de a îmi trimite prin e-mail imaginile, am mutat eu postul tău în topicul dedicat primei ediții. Având în vedere toate astea, rugăm următorii participanți să nu mai trimită imaginile prin mail cum a fost solicitat la început, ci să posteze după exemplul de mai sus în acest topic. Edited March 3, 2010 by floriano Mutat postare în topic dedicat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
katman Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 3 de la mine Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcp100168 Posted March 7, 2010 Share Posted March 7, 2010 Haideţi, mai sunt câteva ore! Nu mai are nimeni fotografii? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Relu Posted March 7, 2010 Share Posted March 7, 2010 am fost cam ocupat săptămâna asta dar tot am prins vreo două cadre, la servici... Link to comment Share on other sites More sharing options...
katman Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 haha PM1, nu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Relu Posted March 9, 2010 Share Posted March 9, 2010 întocmai Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcp100168 Posted March 9, 2010 Share Posted March 9, 2010 Din cauza numărului redus de participanţi, am decis să prelungim termenul de înscriere până duminică, 14 martie, ora 12.00. Haideţi, curaj! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreiM Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcp100168 Posted March 14, 2010 Share Posted March 14, 2010 Am adăugat şi sondajul, cu cei patru participanţi, pentru a stabili câştigătorul! Votaţi, vă rugăm! (până duminica viitoare). Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcp100168 Posted March 21, 2010 Share Posted March 21, 2010 Rezultat final Andrei - 8 voturi Katman - 6 voturi Premiul pentru Andrei (special pentru el) este să dea câte o bere tuturor celor care vin la întâlnirea viitoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreiM Posted March 21, 2010 Share Posted March 21, 2010 haha . Bine, dau eu berea si Katman e castigatorul Intre timp o sa vorbesc cu florin sa vedem de alt subiect pentru concurs Link to comment Share on other sites More sharing options...
alina25 Posted March 21, 2010 Share Posted March 21, 2010 vroiam sa ma bag si eu in concurs..dar daca asa se procedeaza,castigatorul sa dea berea, nu ma mai complic.. ...am incredere ca o sa alegeti un subiect mai....interesant, care sa ma convinga sa postez...si, normal, sa merite sa dau berea... ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcp100168 Posted March 21, 2010 Share Posted March 21, 2010 vroiam sa ma bag si eu in concurs..dar daca asa se procedeaza,castigatorul sa dea berea, nu ma mai complic.. nu va fi asa mereu, asta a fost premiu special pentru andrei Link to comment Share on other sites More sharing options...
alina25 Posted March 21, 2010 Share Posted March 21, 2010 am inteles!.....tare mi-e teama ca andrei a scapat ieftin (cu berea) si ca ce va urma de acum incolo va fi dezastruos...dar asta e, tot inainte..... ... ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
katman Posted March 22, 2010 Share Posted March 22, 2010 (edited) nu va fi asa mereu, asta a fost premiu special pentru andrei hahaha Eu votez ca Andrei sa ia de fiecare data premiul special Edited March 22, 2010 by katman Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreiM Posted March 22, 2010 Share Posted March 22, 2010 m-ati vazut mai mic si mai tras la fata si ce-ati zis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alina25 Posted March 22, 2010 Share Posted March 22, 2010 (edited) Andrei, n-are rost să te mai chinui să gaseşti vreo temă, esti deja castigator....ptr ca, normal, si eu tot pe tine te votez... ...asta ptr ca nu ma pot vota singura.. ...sau pot???... .... Edited March 22, 2010 by alina25 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreiM Posted March 22, 2010 Share Posted March 22, 2010 Poti sa te votezi singura... bag de seama ca voi vreti sa beti de la mine tie Alina iti dau vinut Link to comment Share on other sites More sharing options...
alina25 Posted March 22, 2010 Share Posted March 22, 2010 Obligatoriu rosu.....si daca oana n-o sa fie prezenta la intalnire, voi bea si ptr ea... .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreiM Posted March 22, 2010 Share Posted March 22, 2010 La revelion ai baut alb Link to comment Share on other sites More sharing options...
alina25 Posted March 22, 2010 Share Posted March 22, 2010 Cine mai stie ce-am baut la Revelion..!?!?. ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
katman Posted March 22, 2010 Share Posted March 22, 2010 Obligatoriu rosu.....si daca oana n-o sa fie prezenta la intalnire, voi bea si ptr ea... .... Aaaaaaa.... acum m-am prins cine e Alina Apropo... M-am uitat de curiozitate la Beciul Domnesc Cabernet Sauvignon... Era asa cum am zis eu, vin sec. Nicidecum demidulce cum a zis tantica de la Marco Polo. Dar a fost bun si ce ati degustat voi. Merlot parca?! Nu de alta, dar sa stie Andrei ce o sa aiba de platit Link to comment Share on other sites More sharing options...
catilina22003 Posted March 22, 2010 Share Posted March 22, 2010 deci, si eu as fi preferat Cabernet Sauvignon, la fel de rosu, la fel de sec:)Alina, lasa soro, ca bem noi de Paste.p.s. mi-ai placut kat, din vina-ti(mi?) n-ai rezistat pana nu ai gustat un strop Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreiM Posted March 22, 2010 Share Posted March 22, 2010 bine ca nu ati vazut cand am furat si eu putin de la fiona Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts