alina25 Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 O fi gustat si el un pic ptr ca vroia sa se asigure daca e sec, cum a spus el, sau demidulce, cum am vrut noi...iar pe tine te-am vazut, andrei , cand ai gustat din paharul fionei, dar nu am vrut sa fiu pârâcioasă... ..
catilina22003 Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 pff, cum mi-a scapat asta? Andrei, ce-ai facut???
alina25 Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 nu erai la masa, oana...a profitat un pic de lipsa ta sa-si faca de cap..... ...
katman Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 (edited) deci, si eu as fi preferat Cabernet Sauvignon, la fel de rosu, la fel de sec:) Alina, lasa soro, ca bem noi de Paste. De Paste? facem o degustare? p.s. mi-ai placut kat, din vina-ti(mi?) n-ai rezistat pana nu ai gustat un strop ... am incercat sa salvez ceva din onoarea terfelita a copilasilor Plus ca imi era pofta, plus ca voiam sa va urez bun venit si nu se face cu paharul de cola.... macar daca era pepsi Edited March 23, 2010 by katman
Recommended Posts