AndreiM Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Ca la casierie indiferent cati bani ai depune operatoarea numara banii prin aparatul de numarat bani
Calypso Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 ca AndreiM are un avatar ironic si ca trebuie sa pun in aplicare niste idei
djpedros Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 am aflat ca deplasarea cu autobuzul/tramvaiul/masina unei colege este mult mai ieftina decat deplasarea cu masina personala
catilina22003 Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 azi am aflat ce e aia o 'bena'. e proprie masinilor ce transporta cereale, de exemplu
da44na Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XWl0EkbEkpA
riaji Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Desi nu spune nimic nou (sau nu ar trebui sa fie o noutate pentru noi), recomand documentarul Da44nei.
Nourescu Tiberiu Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Seara buna la toti, sunt nou aici pe forum si locuiesc in Galati si nu stiu daca postez unde trebuie dar de vreo 2 zile tot pica curentul in unele zone seara pe la 11 si ceva seara. Asi dori sa stiu de ce cade curentul la ora aia si il inchide doar 1 minut !
dcp100168 Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Seara buna la toti, sunt nou aici pe forum si locuiesc in Galati si nu stiu daca postez unde trebuie dar de vreo 2 zile tot pica curentul in unele zone seara pe la 11 si ceva seara. Asi dori sa stiu de ce cade curentul la ora aia si il inchide doar 1 minut ! Un posibil răspuns... deşi n-am mai auzit de probleme în ultima vreme.
Nourescu Tiberiu Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Ms , dar nu cred ca este bun, in fine ma pregatesc sa inchid pc-ul si tv-ul ca se face 11 si ceva si iar o sa cada!
da44na Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 http://analysis.ucoz.com/load/film_documentar/secretul/8-1-0-2318
Legumix Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 (edited) am aflat de la un personaj angajat la viata libera ca, luna trecuta, o parte din salariati si-au primit bonus la salariu....in branza "plata in natura" capata, astfel, o alta semnificatie Edited September 6, 2011 by Legumix
mambo Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 e un lucru bun. bine ca nu s-au ales doar cu aroma de branza (vezi avatarul meu).de acum inainte nu voi mai face afirmatii despre autorii de la VL ca mananca c_ _ _ t pt ca ei au devenit mancatori de... branza.
Legumix Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 e un lucru bun. bine ca nu s-au ales doar cu aroma de branza (vezi avatarul meu). de acum inainte nu voi mai face afirmatii despre autorii de la VL ca mananca c_ _ _ t pt ca ei au devenit mancatori de... branza. buna replica. o voi pune in circulatie
Legumix Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 (edited) am aflat ca printr-o hotarare judecatoreasca, viata libera are de plata suma de 60.000 lei - daune morale. pentru comentariile postate pe site-ul viata libera si necenzurate de admin-ul de retea.e drept ca s-au declarat 1 apel si 1 recurs de catre ziarul local (mai e loc de o revizuire, o contestatie in anulare, o contestatie la executare si de un recurs in interesul legii - ca sa epuizeze toate caile de atac din carte), dar....precedentul este creat. Daca nu-ti supraveghezi fituica, PLATICA te cheama. Edited September 8, 2011 by Legumix
catilina22003 Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 eu am aflat azi ca fratele meu legumics nu ma mai iubeste. deci.
Legumix Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 (edited) eu am aflat azi ca fratele meu legumics nu ma mai iubeste. deci. pleci de la o premisa falsa Legumisc iubeste pe nimeni si pe toata lumea Edited September 9, 2011 by Legumix
Legumix Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 (edited) cica si maestrul lazarovici si Katia Nanu au fost lasati...sa-si incerce talentele pe piata libera a muncii. context in care, conducerea cotidianului local a devenit monocefala - SC mariano srl oricum, e isteata manevra, cei trei fosti capi - sunt pastrati in caseta de redactie ca "seniori"...ceva! curat moashte, monsher! ca suna bine Edited September 12, 2011 by Legumix
AdiTZA Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Ca indiferent ce faceti, anul acesta, 2011, daca adunati varsta voastra cu ultimele doua cifre din anul nasterii veti avea rezultatul numarul 111... ce tare
katman Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Ce am aflat de fapt alaltaieri... Sa imi incui de acum incolo intotdeauna bagajul de cala cu lacatul.
Recommended Posts