Jump to content

Recommended Posts

• 9 months later...
  • 6 months later...
  • 1 month later...
Posted

Seara buna la toti, sunt nou aici pe forum si locuiesc in Galati si nu stiu daca postez unde trebuie dar de vreo 2 zile tot pica curentul in unele zone seara pe la 11 si ceva seara. Asi dori sa stiu de ce cade curentul la ora aia si il inchide doar 1 minut !

Posted

Seara buna la toti, sunt nou aici pe forum si locuiesc in Galati si nu stiu daca postez unde trebuie dar de vreo 2 zile tot pica curentul in unele zone seara pe la 11 si ceva seara. Asi dori sa stiu de ce cade curentul la ora aia si il inchide doar 1 minut !

Un posibil răspuns... deşi n-am mai auzit de probleme în ultima vreme.

• 4 weeks later...
Posted (edited)

am aflat de la un personaj angajat la viata libera :-@ ca, luna trecuta, o parte din salariati si-au primit bonus la salariu....in branza m/

"plata in natura" capata, astfel, o alta semnificatie =))

Edited by Legumix
Posted

e un lucru bun. bine ca nu s-au ales doar cu aroma de branza (vezi avatarul meu).

de acum inainte nu voi mai face afirmatii despre autorii de la VL ca mananca c_ _ _ t pt ca ei au devenit mancatori de... branza.

Posted

e un lucru bun. bine ca nu s-au ales doar cu aroma de branza (vezi avatarul meu).

de acum inainte nu voi mai face afirmatii despre autorii de la VL ca mananca c_ _ _ t pt ca ei au devenit mancatori de... branza.

=)) buna replica. o voi pune in circulatie m/

Posted (edited)

am aflat ca printr-o hotarare judecatoreasca, viata libera are de plata suma de 60.000 lei - daune morale. pentru comentariile postate pe site-ul viata libera si necenzurate de admin-ul de retea.

e drept ca s-au declarat 1 apel si 1 recurs de catre ziarul local (mai e loc de o revizuire, o contestatie in anulare, o contestatie la executare si de un recurs in interesul legii - ca sa epuizeze toate caile de atac din carte), dar....precedentul este creat. Daca nu-ti supraveghezi fituica, PLATICA te cheama.

Edited by Legumix
Posted (edited)

eu am aflat azi ca fratele meu legumics nu ma mai iubeste. deci.

pleci de la o premisa falsa :-?? Legumisc iubeste pe nimeni si pe toata lumea m/

Edited by Legumix
Posted (edited)

cica si maestrul lazarovici si Katia Nanu au fost lasati...sa-si incerce talentele pe piata libera a muncii.

context in care, conducerea cotidianului local a devenit monocefala - SC mariano srl @-)

oricum, e isteata manevra, cei trei fosti capi - sunt pastrati in caseta de redactie ca "seniori"...ceva!

curat moashte, monsher! ca suna bine m/

Edited by Legumix
  • 3 weeks later...
Posted

Ca indiferent ce faceti, anul acesta, 2011, daca adunati varsta voastra cu ultimele doua cifre din anul nasterii veti avea rezultatul numarul 111... :)) ce tare :))