dcp100168 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Pomelnic pe formularele tipizate de la FinanţeIncercarea unora de a face cu orice pret economii naste situatii jenante si chiar periculoase. Spre exemplu, cei care vin la Directia de Finante din Galati sa isi plateasca darile au parte de suprize. Pe spatele formularelor tipizate au gasit fie datele personale ale altor contribuabili, fie pomelnice bisericesti. "Ne cerem scuze, dar asa stricam mai putina hartie", a venit repede explicatia.Daca un functionar a confundat biroul cu altarul si a trimis la retiparit pomelnicul personal poate fi amuzant, faptul ca alti colegi au lasat la voia intamplarii datele confidentiale ale unor platitori de taxe e chiar grav.Dupa ce s-au trezit cu o avalansa de plangeri, cei de la finante au renuntat sa mai faca economie si verifica absolut toate tipizatele. De asemenea, angajatii care lucreaza cu publicul sunt chestionati acum de sefii lor care vor sa afle cat de des merg la biserica.http://stirileprotv.ro/stiri/economie/cnp-ul-alaturi-de-pomelnic-pe-formularele-tipizate-de-la-finante.html
Relu Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Ăști-as ăia care pentru 15 bani datorie îți blochează conturile?
Sergabi31 Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 (edited) Ăști-as ăia care pentru 15 bani datorie îți blochează conturile?Eu sunt unul din aceia, Relu, prietene!Nu am conturile blocate, dar sunt trecut in Baza de Risc la Biroul de Credite din Bucuresti pentru 20 RON,....si 7 ani nu mai pot face imprumut la NICIO banca din Romania!!!!De aceea nici masina nu o pot schimba sa-mi i-au alta, si multe altele. Bine zicea Mircea Badea: ,,Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!!" Mare adevar!! Asta e! Stii ce bine este sa te rezumi din salariu...la atat cat iti mai ramane dupa plata datoriilor????Super! Ma chivernisesc atat cat imi ajunge ...lungul buzunarului!Sa nu mai zic ca niste javre de la Euroline,..ma bombardeaza cu telefoanele pentru ca pentru 800 RON am platit deja...3100 RON si mi se mai cer alte...4600 RON!!! In curand o sa intru in proces cu ei( am facut dosar si l-am depus la ANOPC-Bucuresti) si fie ce-o fi.Ce0-am avut si ce-am pierdut!!!Joc pana la ultima carte si ultimul zar! Asa e viata! Viata este o poteca de munte fratilor: acum merge drept prin verdeata si linistita,..acum te trezesti pe o brana pe stanci unde ai prapastie in spate si perete in fata,...si unde cea mai mica miscare gresita...este FATALA! Ori afie acum urca,..sau poate sa coboare abrupt si apoi iar vine f f f greu sa urci de unde ai coborat!! Seamana nu???Metafora, nu am gasit alta ,,rima"( vb lui Mircea Diaconu). Edited March 6, 2010 by Sergabi31
Relu Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 bucură-te că nu trăiești în america ... cică acolo, pentru o banală factură neplătită la timp, ajungi la biroul de credite ... cât privește creitele pentru nevoi personale, m-am lecuit și m-am învățat minte: nimeni nu-ți va cere înapoi doar banii pe care ți i-a „împrumutat”
AndreiM Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 nimeni nu-ți va cere înapoi doar banii pe care ți i-a „împrumutat” E valabil pentru orice tip de credit.Diferenta dintre camatari si banca este ca banca face camatarie legala.
Sergabi31 Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Corect Andrei!!!Dar, atentie care banci!Eu am lucrat cu Raiffeisen cand mi-am cumparat calculatorul, combina frigorifica, masina de spalat si aragazul.Mi s-a dat un contract, am fost PUS sa-l citesc de catre reprezentantul bancii, am semnat, mi s-a dat un desfasurator pentru perioada de rabursare credit: adica pe 3 ani, si acolo aveam stipulat absolut orice taxa( admistrare cont si intretinere anuala)plus ratele cat aveam de platit lunar.Chiar si cand am intarziat 2 luni, am anuntat dinainte problema, am fost inteles, si credeti-ma,...nu am platit nici un RON penalizare!!! La sfarsit mi-am inchis contul si iaca din 2006 de cand am terminat nu mai am treaba cu ei. Dar depinde,...alta era situatia in 2002 cand am facut creditul, alta era prin 2005/2006 cand era celebrul slogan...,,credit doar cu buletinul",...si alta este AZI cu criza financiara!!! Dar ca EFG-Euroline nu cred ca sa mai existe alt talhar la drumul mare! O Institutie Financiara Nebancara( IFN), cu sediu doar in Bucuresti si ala intr-un amarat de apartament, fara NICIO filiala in Romania unde sa poti avea cu cine te consulta in caz de necesitate!
Recommended Posts