Jump to content

Femeia perfectă trebuie să aibă salariu mic!


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Femeia perfectă trebuie să aibă salariu mic!

Femeia perfectă trebuie să aibă păr blond, ochi albaştri şi salariul considerabil mai mic decât al iubitului sau soţului ei, potrivit rezultatelor unui sondaj realizat în Marea Britanie, publicat de telegraph.co.uk. Potrivit rezultatelor sondajului, la care au participat 66.000 de bărbaţi, actriţa Scarlett Johansson ar putea fi perfectă dacă nu ar câştiga atât de mulţi bani. Acelaşi sondaj a scos la iveală faptul că femeia ideală trebuie să cântărească 60 de kilograme, să fie independentă şi, din când în când, să poarte ochelari. Sondajul, realizat de site-ul de internet ukdating.com, a mai scos la iveală faptul că 54% dintre bărbaţi nu s-ar întâlni cu o femeie care câştigă mai mult de 25.000 de lire sterline pe an (32.000 de euro). Bărbaţii au situat "ochii albaştri" pe primul loc în topul atributelor obligatorii, urmat de "păr lung blond" şi "purtarea ocazională a ochelarilor". Inteligenţa nu constituie o prioritate, dar femeia trebuie "să arate bine", "să aibă o personalitate excentrică" şi "să fie optimistă". Doar 15% dintre bărbaţi s-ar întâlni cu o femeie pesimistă sau cinică. În mod surprizător, bărbaţilor nu le pasă de cât timp petrece o femeie cu treburile domestice sau în bucătărie, însă "performanţele sexuale" constituie o prioritate, ocupând locul şapte în topul celor mai importante atribute ale unei femei perfecte. Se pare că bărbaţilor nu le plac femeile prea înalte, doar 20% admiţând că vor să se întâlnească cu o femeie care are o înălţime de peste 1,80 metri. În mod ideal, femeia trebuie să aibă maşină proprie, printre mărcile preferate numărându-se Ford Ka şi Mazda MX5, să-i placă cluburile de noapte, ieşirile în bar şi restaurante. Este important ca ea să iubească animalele, să nu fumeze şi să bea alcool doar ocazional. Profesia ideală ar fi cea de soră medicală sau specialist PR, potrivit sondajului, aceste posturi fiind plătite cu sume între 10.000 - 25.000 de lire sterline (13 - 32.000 de euro) pe an.

Rezultatele contrastează flagrant cu cele ale unui sondaj realizat în rândul femeilor, la începutul anului. Astfel, bărbatul perfect trebuie să câştige peste 60.000 de lire sterline pe an (78.000 de euro), să deţină un automobil Mercedes şi să aibă o locuinţă de 300.000 de lire sterline (390.000 de euro) undeva la ţară.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Prin prisma barbatului, da, poate femeia ideala ar trebui sa fie blonda, mioapa( sa nu le vada defectele), cu salariu mic - ca sa le poata domina mai cu succes si sa depinda de ei.

O femeie care este insa luptatoare, puternica, inteligenta, chiar si cinica, cu un salariu cat de cat, cu care sa se poata intretine fara sa se compromita, cu masina proprie si eventual deja cu o realizare materna, este tipul de femeie de care barbatii fug de le sfaraie calcaiele, chiar daca frumusetea e la ea acasa...

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Eu nu vad diferenta de salariu dintre femeie si barbat ca o sursa de neintelegere. Din partea mea daca as avea o fta langa mine, nu m-ar interesa daca ea castiga mai mult sau mai putin ca mine. Importanti nu sunt banii, ci sa te intelegi bine.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

statistici!!!!! unii raspund serios, altii doar in gluma....totusi, chiar daca majoritatea barbatilor simt nevoia sa afiseze o imagine puternica, totusi gusturile sunt foarte diverse. am observat ca in general barbatii sunt speriati de femeile foarte inteligente, dar astea sunt doar exceptii, inteligenta nu strica nimanui, iar frumusetea...sa fim seriosi, cine nu ar prefera un om frumos unuia banal? sau chiar urat?.....sa nu sariti cu: e frumos, dar pe interior? ce are? .....de obicei cei frumosi fizic nu sunt neaparat rai, prosti sau mai stiu eu cum.....si sa lasam ipocrizia...eu chiar prefer un om frumos fizic (raportat la gustul meu estetic), daca e "frumos" si din punct de vedere moral, cu atat mai bine, daca nu, gasesc altul, dar nu as sta cu cineva urat fizic (repet , in raport cu gusturile mele), doar pentru ca e bun, bland, etc. ....prostii! nu trebuie sa iti impui sa gasesti ceva frumos la o anumita persoana, ci doar sa observi. Daca ai gasit, foarte bine....daca nu....mai bine renunta!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 10 months later...

Frectii! Femeia perfecta trebuie sa stie sa fie femeie! Frumusetea fizica e un atu dar nu o conditie sinequanon.

La barbati e mai complicat . De regula trebuie sa sugereze in primul rand stabilitate financiara pentru familie si in plus maturitate si corectitudine in gandire.

Cei care se casatoresc tinand cont de statistici sociologice , de multe ori o dau in bara! :d

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.