Jump to content

Un tecucean şi-a violat fiica


dcp100168

Recommended Posts

Un tecucean şi-a violat fiica

Caz incredibil la Tecuci. Un bărbat din Tecuci, Dănuţ Dragomir, şi-a violat constant fiica de doar 10 ani în perioada iunie 2008-aprilie 2009.

Coşmarul pentru fetiţă a început după ce mama ei s-a internat în spital cu unul dintre fraţi, care se îmbolnăvise. Georgeta Ciureanu avea doi copii din concubinajul cu Dănuţ Dragomir, fetiţa de 10 ani provenind din prima căsătorie, iar mama o luase să stea cu ea.

Profitând de faptul că mama era plecată de acasă, Dragomir şi-a îmbătat fiica vitregă şi apoi a convins-o să întreţină relaţii sexuale cu el. Dezaxatul a continuat să îşi violeze fiica până când minora a rămas însărcinată. Medicii au anunţat Poliţia când au aflat că fetiţa însărcinată avea doar 10 ani, iar aceasta a povestit până la urmă prin ce a trecut aproape un an de zile.

Stupefiant este că după ce a revenit din spital, mama fetiţei, Georgeta Ciureanu, a bănuit că ceva nu este în regulă, dar nu a făcut nimic. După ce toată povestea a ieşit la iveală, femeia a confruntat-o pe micuţă cu Dănuţ Dragomir iar aceasta i-a povestit tot. „Mama de cele mai multe ori ştie ce se întâmplă, dar nu face nimic. Spune apoi că a aflat când era însărcinată şi chiar dacă este autorul moral, scapă nepedepsită pentru că nu există alte dovezi împotriva ei", ne-a declarat prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, Veronica Dumitrache.

Dănuţ Dragomir a fost trimis în judecată la sfârşitul acestei săptămâni pentru viol în formă continuată şi va sta în puşcărie până la 25 de ani.

După ce povestea a ieşit la iveală, Georgeta Ciureanu şi-a părăsit concubinul şi a plecat cu copii la mama ei.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Bestia_din_Tecuci-_Si-a_violat_fiica_de_10_ani_0_220778052.html

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

Un individ care şi-a violat fiica de 10 ani a primit de la judecători o pedeapsă simbolică: 1.800 de lei amendă

Judecătoria Tecuci l-a făcut scăpat pe un bărbat din Tecuci, care şi-a violat fiica, în mod repetat, timp de un an, lăsând-o însărcinată. Prin rechizitoriu, Dănuţ Dragomir a fost trimis în judecată pentru viol în formă continuată, reţinându-se că, în perioada iunie 2008-aprilie 2009, a abuzat sexual de fetiţa sa în vârstă de doar 10 ani.

Totul a început după ce frăţiorul ei a fost internat în spital împreună cu mama lor. Profitând că soţia lui era plecată de acasă, Dragomir şi-a îmbătat fiica vitregă şi apoi a convins-o să întreţină relaţii sexuale cu el.

Bărbatul a continuat să întreţină relaţii sexuale cu minora până când aceasta a rămas însărcinată. Fetiţa s-a internat la spitalul din Tecuci pentru întreruperea sarcinii, iar medicii au anunţat Poliţia când au aflat că micuţa gravidă avea doar 10 ani.

Culmea este că, mama fetiţei, Georgeta Ciureanu, a bănuit că ceva nu este în regulă, dar nu a spus nimic autorităţilor. „În astfel de cazuri, mama ştie ce se întâmplă, dar nu face nimic. Spune apoi că a aflat când fiica a rămas însărcinată şi chiar dacă este autor moral, scapă nepedepsită", ne-a declarat Veronica Dumitrache, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi.

Instanţele de judecată i-au aplicat lui Dănuţ Dragomir nişte banale amenzi însumând 1800 de lei, iar de viol şi raport sexual cu un minor au uitat.

Culmea, a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare pentru violare de domiciliu, cu toate că infracţiunea nu fusese reţinută iniţial prin rechizitoriu, iar decizia a fost menţinută şi la Tribunalul Galaţi.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Injustitie-Pretul_unui_viol-o_amenda_de_1-800_de_lei_0_403159763.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.