Jump to content

Bătrână bătută şi violată la Cavadineşti

Recommended Posts

Posted

O bătrână a fost bătută şi violată cu bestialitate, drept cadou de 8 martie

Pentru bătrâna în vârstă de 82 de ani, 8 martie nu va mai însemna Ziua Femeii, ci amintirea celei mai terifinate întâmplări prin care a trecut, după ce a fost bătută şi violată, chiar în propria casă. În timp ce alte femei primesc flori, cadouri şi multă atenţie din partea bărbaţilor, Ana Codrescu, din comuna Cavadineşti, a primit de 8 martie, cel mai urât cadou din viaţa ei şi anume, mai bine de o oră de chin şi clipe de groază, în care a fost bătută şi violată fără milă de către un străin. Azi-nopate, după ce a adormit s-a trezit în casă cu un bărbat care a bătut-o şi i-a cerut bani. Agresorul, nemulţumit că nu a găsit mare lucru, s-a răzbunat pe femeie şi a violat-o cu bestialitate, mai bine de o oră. „După ceva timp, adormisem deja, m-am trezit la uşă cu cineva. Am crezut că este fiul meu. Era încuiată uşa. Am strigat: Tu eşti Jan? şi el a spus: Da! Cum am deschis uşa, m-a luat de gât şi a zis să-i dau banii. A început să mă lovească cu pumnii, să-i zic unde sunt banii. Când a văzut că nu găseşte niciun ban, mi-a băgat degetele pe gât să nu pot să ţip şi m-a violat. M-a chinuit mai bine de o oră”, a povestit cu lacrimi în ochi bătrâna.

„L-am recunoscut după voce”

După ce şi-a bătut joc de ea fără milă, agresorul a fugit,iar în urma sa, plină de lovituri şi în stare de şoc, femeia a reuşit să strige cu ultimele puteri, până cand a fost auzită de fiul ei. „A fugit. L-am recunoscut după voce. Este un consătean. A fost în puşcărie, pentru furt. Tot satul este speriat de el. Băiatul a venit după asta şi a fugit la o nepoată care locuieşte lângă noi şi a chemat poliţia”, a mai spus Ana Codrescu.

Violatorul este liber

Poliţiştii au deschis o anchetă în acesta caz pentru a fi identificat autorul, dar până în momentul de faţă violatorul nu a fost prins. Acesta se plimbă în continuare liber şi nestingherit, cu poliţia pe urmele sale. „Poliţiştii efectuează cercetări pentru identificarea autorului şi pentru tragerea lui la răspunderea legală”, a declarat Ştefan Gohoreanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi.

Bătrâna a ajuns la spital în jururl orei 4.00 cu multiple traumatisme şi plină de vânătăi. Colegele de salon au rămas înmărmurite când au aflat prin ce chinurile prin care a trecut octogenara, chiar de Ziua Femeii. „Când a ajuns aici a zis că a fost violată. A venit la patru dimineaţa. Mi-e milă de ea. Chiar astăzi de 8 martie a fost violată săraca”, a zis una dintre femeile internate în acelaşi salon.

Doctorii i-au acordat îngrijirile medicale necesare, iar în cursul zilei de astăzi, medicii legişti au examinat-o pentru a stabili cu exactitate diagnosticul. „De 8 martie, un criminal a vrut să demonstreze că femeia este femeie la orice vârstă. Ca atare, a agresat sexual o bătrână de 82 de ani. Pe lângă faptul că a violat-o, i-a rupt coastele, i-a scos dinţii. Poate va scăpa bătrâna cu viaţă din povestea asta. Personal cred că Europa dacă ne-a impus, nouă ca români, să nu fie executaţi făptaşii unor asemenea isprăvi, ne-a furat”, a declarat Nicolae Bacalbaşa, director de imagine al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/O_batrana_a_fost_batuta_si_violata_cu_bestialitate-drept_cadou_de_8_martie_0_221378241.html

Posted

Violatorul bătrânei a fost arestat

Un tânăr de 22 de ani, din Cavadineşti, a fost arestat după ce a agresat sexual o bătrână şi i-a furat un telefon mobil. Săndel Stoica, în vârstă de 22 de ani a spart uşa unei vecine, în vârstă de 82 de ani, chiar pe data de 8 martie. Stoica a obligat-o pe femeie să întrţină raporturi sexual cu el, după care, înainte de a părăsi locuinţa , i-a furat şi un telefon mobil care era pe noptieră, lângă pat.

Subcomisar Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi, a declarat : " În urma examinării medico legale s-a stabilit că femeia prezintă leziuni traumatice la nivelul feţei, membrelor superioare şi inferioare şi rupturi la nivelul vaginului"

Stoica este fără ocupaţie şi este cunoscut de poliţişti, după ce a avut problem cu legea în trecut.

"În urma probatoriului administrat, acesta a fost prezentat Judecătoriei Târgu Bujor care a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunilor de viol şi tâlhărie. Cercetările continuă întrucât acesta este suspect de comiterea altor trei tâlhării, folosind acelaşi mod de operare", a mai declarat subcomisar Tatulici.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Violatorul-une-batrane-ani-arestat_0_225577717.html