Jump to content

Gălăţeanca Tina Chivu - cea mai bună din ţară la machiaj


Recommended Posts

Gălăţeanca Tina Chivu - cea mai bună din ţară la machiaj

În weekendul trecut, la Sala Palatului din Bucureşti, profesioniştii în cosmetică, hairstyling, SPA, wellness şi medicină estetică şi-au dat întâlnire la „Zilele frumuseţii - Estetika & Wellness 2010”, eveniment organizat de revista Les Nouvelles Esthétiques şi Estetik Media Internaţional. În cadrul evenimentului au avut loc patru concursuri: pentru coafură, body-painting, machiaj fantezie şi pictură pe unghii artificiale. La concursul de machiaj fantezie au participat 17 concurenţi. Printre aceştia s-a numărat şi gălăţeanca Alexandrina Chivu. Alexandrina - Tina, cum îi spun prietenii - este la a cincea participare la acest concurs, din şapte ediţii, iar anul acesta s-a clasat pe locul I, după ce în 2009 a ocupat poziţia a treia. „Perseverenţa a fost cea mai importantă. Le mulţumesc foarte mult şefilor mei de la salonul Michelle pentru susţinere şi pentru pregătirea pe care mi-au oferit-o. Nu am participat decât de cinci ori pentru că în primii doi ani nu am ştiut de existenţa unui astfel de concurs”, ne-a spus, la întoarcere, Tina.

În fiecare an, la concursul „Les Nouvelles Esthétiques” se stabileşte câte o temă. „Anul acesta s-a mers pe reprezentarea continentelor în machiaj şi ţinută. Am ales să merg cu un machiaj din Brazilia, de la carnaval. M-am gândit că nu o să aleagă nimeni această temă şi iată că am avut dreptate. A fost o temă vastă, care mi-a permis să mă joc cu culorile. Modelul meu, Dana Marin, a avut o atitudine demnă de carnavalul de la Rio şi asta a contat în ochii juriului”, ne-a mai spus Tina.

O nouă competiţie de acest gen va avea loc anul viitor în martie, dar până atunci, gălăţeanca Alexandrina Chivu este make-up artistul anului în România.

http://www.viata-libera.ro/articol-O_galateanca_-_cea_mai_buna_la_machiaj_2.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.