Jump to content

Daniel Tudorache, numit subprefect de Galaţi


dcp100168

Recommended Posts

Fostul comisar-şef al Gărzii de Mediu Galaţi, Daniel Tudorache, numit subprefect de Galaţi

Subprefectul judeţului Galaţi, Aurica Luchiniuc, a fost înlocuită din funcţie cu Daniel Ovidiu Tudorache, fost comisar-şef al Gărzii de Mediu Galaţi.

Link to comment
Share on other sites

Subprefect nou la Galaţi

Daniel Ovidiu Tudorache a fost numit în locul Aurei Luchiniuc, în urma un decizii a Guvernului României. Motivele acestei schimbări nu au fost făcute publice.

Fostul sef al Garzii de Mediu Galati, Daniel Ovidiu Tudorache, va exercita temporar functia de subprefect al judetului Galati, potrivit unei hotarâri de Guvern publicate joi în Monitorul Oficial. Tudorache o înlocuieste din functie pe Aurica Luchiniuc, al carei mandat de subprefect, exercitat tot cu caracter temporar, a încetat printr-o alta hotarâre de guvern publicata joi. Cele doua hotarâri au fost emise la sedinta de guvern din 9 martie, iar investirea oficială va avea loc luni, 15 martie, la ora 12.00.

Tudorache are o poveste interesantă în scurta perioada în care a condus Garda de Mediu. El a reuşit, în numai o lună, să dea Combinatului ArcelorMIttal nu mai puţin de trei amenzi, toate pentru nerespectarea obligaţiilor asumate privind protecţia mediului. La scurtă vreme, comisarul a fost "promovat" la Bucureşti, iar vreme de aproape un an combinatul n-a mai primit - interesant de ţinut minte - nicio amendă. Rămâne de văzut cum se va descurca pe noua funcţie fostul comisar, dat fiind că este cunoscut ca o persoană directă, care spune direct ce gândeşte, lucru admirat de mulţi, dar nu tocmai apreciat în lumea politică.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.