Jump to content

A dat mită (10 lei!), în Vrancea


dcp100168

Recommended Posts

A dat mită (10 lei!), în Vrancea

Un barbat din Galati este anchetat in Vrancea pentru savarsirea infractiunii de dare de mita, dupa ce a incercat sa-si faciliteze obtinerea unui certificat de radiere auto in mod ilicit. Costica Ilisoi, din comuna Negrilesti, judetul Galati, i-a trimis o petitie comisarului Marian Patrascu, seful Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor Vrancea insotita de suma de 10 lei. "Va rog sa imi eliberati un certificat de radiere care imi este necesar la primarie pentru a fi scutit de impozit. V-am scris pentru ca acum trec printr-o perioada mai grea si va rog sa ma ajutati. In semn de respect v-am trimis o mica atentie, sper sa ajunga", a scris galateanul in petitia sa.

Au prins şi vrâncenii un corupt ;) Am impresia că doar "fraierii" care nu dau suficient ajung să fie anchetaţi. Să fie doar o părere de-a mea?

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.