Jump to content

Primul telefon cu Windows 7


AndreiM
 Share

Recommended Posts

LG Electronics, numărul trei mondial în producţia de telefoane mobile, a prezentat primul terminal ce încorporează platforma Windows Phone 7 Series.

thumb_192_x_0_0-48994-lg.jpg

Microsoft a prezentat pentru prima dată, în cadrul Engadget Show care a avut loc în New York la finalul lunii februarie, platforma Windows Phone 7 Series pe un telefon aparţinând unei companii de profil, LG.

Terminalul LG este un prototip creat special creat pentru a fi compatibil cu noile funcţii ale Windows Phone 7 Series.

În cadrul Engadget Show, Aaron Woodman, director al companiei Microsoft a prezentat funcţiile principale ale Windows Phone 7 Series, punând accent pe ecranul de start, motorul de căutare Bing şi alte opţiuni multimedia.

Prototipul LG cu Windows Phone 7 Series se află în perioada de dezvoltare, iar LG estimează că terminalul va fi lansat pe piaţa globală în trimestrul patru. Altfel, LG este numărul doi piaţa de telefonie mobilă din SUA cu o cotă de 21,9%, fiind foarte aproape de liderul Motorola care are o cotă de 22,9%.

Sursa

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.