Relu Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Să vedem ... câți dintre noi au spirit civic La serviciu, s-au pus cu bățul pe noi ... cartoane la cartoane, plastice la plastice ... mănușile uzate într-un sac, într-altul cârpele murdare ... practic, la container nu mai aruncăm decât resturile de la masă. Încetul cu încetul, am început să fac așa și acasă Deci, mă străduiesc
AndreiM Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Si cand vine masina de gunoi le pune pe toate la un loc. Am vazut cu ochii mei impreuna cu alti amici... asa ca degeaba.
Mikka Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Si cand vine masina de gunoi le pune pe toate la un loc Corect Poate de la anul, cand se aude ca se va introduce colectarea selectiva se va intampla ceva notabil. Atat timp cat te rezumi la amenda agentii economici ca nu au trei-patru pubele "separate" si tu torni totul gramada in masina... Si chiar daca le incarci separat, ideea ar fi ca ele sa fie reciclate - hartia, plasticul, sticla, electronice etc. - in fabrici specializate. Ca daca doar le arunci in 3-4 gropi separate Cred ca Maiorescu e din ce in ce mai actual cu ale sale "forme fara fond"....
Relu Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 Sunt absolut conștient că ajung claie peste grămadă în mașină. Dar mă gândesc că mai sunt oameni ce câștigă câte un bănuț strângând deșeuri, pe care le vând...
corbu Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Sunt absolut conștient că ajung claie peste grămadă în mașină. Dar mă gândesc că mai sunt oameni ce câștigă câte un bănuț strângând deșeuri, pe care le vând... Sunt firme care castiga multi banuti colectand si valorificand deseurile altor firme... Prin zona mea sunt unii locatari care "selecteaza" gunoiul menajer de la fereastra, pe fiecare fereastra : pe una tampoanele, pe una cojile de cartofi, pe alta chistoacele si scrumul de la tigari
Recommended Posts