pisicutza84 Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Buna,am si eu o tema ptr dvs:),care dintre membrii acestui forum ati calcat pragul cabinetului DR.Andy Leibovici,ca si medic stomatolog cum vi se pare,cine a fost la dumnealui sau cine a auzit de cabinetul d lui doctor va rog sa postati as dori sa merg la dansul ptr mici "reparatii",multumesc frumos,va doresc cat mai putine afectiuni dentare:)
Catallina Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 chiar nu imi puteti spune nimik? Buna! Pana la urma la ce dentist te-ai dus? Ma intereseaza si pe mine un dentist bun si care sa nu fie exagerat de scump. Merci!
cristyna Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 (edited) Nu stiu daca ai sa gasesti un doctor bun si ieftin...doctorii buni au preturi pe masura, dar macar stii ca nu dai banii degeaba...ti-l recomand pe doctorul gorea valeriu (ca si calitate profesionala)...dar, repet, preturile sunt pe masura calitatii... ... Edited May 27, 2010 by cristyna
mambo Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 eu recomand d-na dr. ciocanaru. preturile, deasemenea, pe masura calitatii. si chiar nu face rabat.
Catallina Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 eu recomand d-na dr. ciocanaru. preturile, deasemenea, pe masura calitatii. si chiar nu face rabat. Am mai auzit de dr. Ciocanaru. In schimb mi s-a spus despre fiul doamnei ca ar fi super, Andrei Ciocanaru. Merci mult pentru raspuns!Acum....ce sa zic dau cat costa, dar sa fiu sigura ca e un medic bun si merita toti banii si de asta ma interesez! O seara placuta!
Catallina Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Nu stiu daca ai sa gasesti un doctor bun si ieftin...doctorii buni au preturi pe masura, dar macar stii ca nu dai banii degeaba...ti-l recomand pe doctorul gorea valeriu (ca si calitate profesionala)...dar, repet, preturile sunt pe masura calitatii... ... Mmm, unde are d nul Gorea V. clinica? Nu am auzit de dumnealui. Merci pentru sfat!
mambo Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 In schimb mi s-a spus despre fiul doamnei ca ar fi super, Andrei Ciocanaru. ce sa zic? eu am experimentat cu ea dar, intr-adevar, aceleasi lucruri le-am auzit si despre fiul dansei.
Catallina Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 ce sa zic? eu am experimentat cu ea dar, intr-adevar, aceleasi lucruri le-am auzit si despre fiul dansei.Merci mult! Probabil ca voi merge la ei la clinica si acolo voi decide! Si clinica e aproape de mine ca locatie. Inca ceva: ti ai lucrat mai mult sau...? Cat te-a costat? Merciii!!Vreau de sapt viitoare sa incep sa ma ducla dentist!
mambo Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 (edited) s-a intamplat acum 1 an si ceva... nu mai tin minte. oricum, ca si pret e peste medie. dar n-o sa-ti para rau, te asigur.le: ai grija, trebuie sa te programezi mai intai. Edited May 27, 2010 by mambo
Catallina Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 s-a intamplat acum 1 an si ceva... nu mai tin minte. oricum, ca si pret e peste medie. dar n-o sa-ti para rau, te asigur.le: ai grija, trebuie sa te programezi mai intai.Merci mult!!!
alina25 Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Doctorul Gorea are cabinetul in Mazepa...unul din cei mai buni doctori stomatologi, din cate-am auzit...am fost pacienta lui acum cativa ani si am fost mai mult decat multumita....daca vrei, iti pot da nr dumnealui de tel...alegerea iti apartine, dar e bine sa ne tii la curent...nu de alta, dar sigur vom avea vreodata, si noi, nevoie... ...
Catallina Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Doctorul Gorea are cabinetul in Mazepa...unul din cei mai buni doctori stomatologi, din cate-am auzit...am fost pacienta lui acum cativa ani si am fost mai mult decat multumita....daca vrei, iti pot da nr dumnealui de tel...alegerea iti apartine, dar e bine sa ne tii la curent...nu de alta, dar sigur vom avea vreodata, si noi, nevoie... ... Buna, Alina! Chiar te rog sa imi dai nr de tel. Vreau oricum sa merg sa consult 2 medici sa vad exact ce spun si cam cat imi cer pt ce am nevoie. Va voi anunta ce si cum imediat ce voi consulta medicii. Merci!
Recommended Posts