Jump to content

ArcelorMittal Galaţi va produce tablă subţire pentru electrocasnice


dcp100168
 Share

Recommended Posts

ArcelorMittal Galaţi va produce tablă subţire pentru electrocasnice

Combinatul siderurgic ArcelorMittal Galati, specializat in productia de tabla groasa pentru industria navala si industria auto, vrea sa-si extinda gama de produse, tintind industria de aparatura electrocasnica, mare consumatoare de tabla subtire. Deocamdata, combinatul din sudul Moldovei se afla in proces de transformare. In ultimele luni, unitatea siderurgica din sudul Moldovei a reusit sa acopere 40% din diferentele care existau intre ea si filiale din Europa de Vest, potrivit NewsIn. "Astazi avem o stabilitate mai buna la furnale. Laminorul de benzi la cald produce peste 6.000 de tone pe zi. Inregistram rezultate bune si la calitate. De exemplu, la tabla groasa am redus rebuturile la o treime", a declarat Thierry Le Gall, CEO ArcelorMittal Galati. Procesul este, insa, abia la inceput. Simultan, combinatul va incerca sa-si extinda gama de produse si sa fabrice si tabla subtire pe langa produsele traditionale - tabla groasa si rulouri. Pentru aceasta, insa, unitatea trebuie sa-si corecteze unele deficiente de calitate. "Sunt multe piete, carora nu ne putem adresa astazi, de exemplu industria de aparatura electrocasnica, asa-numita industrie alba pentru ca planeitatea unor produse nu este cea mai buna. Sa spunem ca un client ne cere tabla cu grosimi mai mici. Astazi nu putem raspunde tuturor specificatiilor care ni se cer. Poate fi latimea, poate fi planeitatea, poate fi grosimea, poate fi aspectul suprafetei, defecte, nu le putem acoperi pe toate in acest moment. Vrem sa intram pe piata produselor electrocasnice: frigidere, radiatoare etc, dar trebuie sa ne imbunatatim calitatea produselor", a declarat Thierry Le Gall. Simultan, combinatul trebuie sa se pregateasca pentru momentul in care va incepe sa produca tabla subtire, cautand clienti noi - producatori de aparate electrocasnice - din Balcani, din Turcia ti din Orientul Mijlociu.

http://www.wall-street.ro/articol/Companii/82251/ArcelorMittal-Galati-va-produce-tabla-subtire-pentru-electrocasnice.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.