Jump to content

Premii pentru artiştii naivi din Galaţi


dcp100168

Recommended Posts

Premii pentru artiştii naivi din Galaţi

Aproape 30 de pictori naivi din noua judete ale tarii au participat anul acesta cu lucrari la cea de-a XIX-a editie a Salonului de Primavara al Artei Naive, deschis vineri la Muzeul de Arta Contemporana al Centrului de Cultura si Arte “George Apostu” din Bacău. Marele Premiu al actualei editii, oferit de Centrul de Cultura “George Apostu”, a fost cistigat de Maria Margos, o bacauanca in virsta de 46 de ani, de profesie operatoare calculator. Juriul prezidat de artistul plastic Ilie Boca a mai acordat vineri premii creatorilor naivi Doina Moldoveanu din Galati si Sebastian Dima, un tinar in virsta de 19 ani, tot din Galati, premii acordate de Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Bacau. Salonul de Primavara al Artei Naive ramine deschis pina pe 17 aprilie.

http://www.ziaruldebacau.ro/ziarul/2010/03/27/o-operatoare-calculator-a-cistigat-marele-premiu-al-salonului-de-arta-naiva.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.