Jump to content

Directorul de marketing al Microsoft România părăseşte compania


AndreiM
 Share

Recommended Posts

Dan Bulucea, directorul de marketing şi business al Microsoft România, a demisionat din funcţie, însă nu va părăsi compania până la 30 aprilie.

Dan Bulucea a venit la Microsoft în anul 1998 ca OEM Manager, contribuind la dezoltarea pieţei regionale Microsoft. Înainte de a veni la Windows, Dan Bulucea a fost General Manager la Salient România, unul dintre cei mai mari producători de PC-uri de la noi.

Bulucea a fost numit în funcţia de director de marketing şi business al Microsoft România, reprezentanţa locală a producătorului american de software, în 2006, după ce a ocupat, pentru trei ani, funcţia de Senior Platform Strategy Manager la Centrul Microsoft pentru Europa Centrală şi de Est din Germania.

După 12 ani la Microsoft, Bulucea va părăsi compania la finalul lunii aprilie.

„În cei aproape 12 ani de Microsoft am avut atât de multe roluri şi atât de diferite, din foarte multe zone ale business-ului acestei companii, locale sau regionale, încât am câştigat o perspectivă foarte largă asupra a ceea ce înseamnă IT-ul. Plecarea mea nu este legată, însă, de o ofertă imediată”, a declarat Bulucea.

Pentru viitor, acesta are în vedere conducerea unei afaceri în zona IT&C, însă nu exclude şi alte domenii.

http://www.capital.ro/articol/directorul-de-marketing-al-microsoft-romania-paraseste-compania-133371.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.