Jump to content

Primul showroom auto cu masini de lux tunate se deschide in vara la Bucuresti


AndreiM
 Share

Recommended Posts

Mansory Cooperation Gmbh, companie care imbunatateste performantele unor modele de masini, este prezenta in Romania din august 2009, iar singurul showroom pe care intentioneaza sa il aiba pe plan local va fi deschis in vara, in urma unei investitii de 150.000 euro.

“Functionam pe piata din August 2009, iar primul si probabil singurul showroom va fi deschis in Bucuresti, undeva la mijlocul verii. Investitia estimam ca se va ridica la 100.000 - 150.000 euro”, a declarat pentru Wall-Street Andrei Marton, reprezentant al Mansory Romania.

Modelele asteptate in showroom-ul din Bucuresti sunt Porsche Panamera, Aston Martin Cyrus, Bentley GT Speed si Mansory G-Couture.

“Nu stim ce modele vor fi disponibile exact la momentul lansarii, dar ne dorim un Porsche Panamera de 260.000 euro, un Aston Martin Cyrus de 400.000 euro, un Bentley GT Speed de 270.000 euro si deja celebrul Mansory G-Couture de 500.000 euro, in cazul in care acesta din urma se va comanda”, a adaugat Marton.

Compania mizeaza pe vanzari in crestere pentru accesoriile pentru masini de lux.

“Desi suntem constienti ca piata auto din Romania nu va mai fi la nivelul 2007-2008, chiar si in segmentul lux, estimam o crestere pe partea de accesorii speciale pentru modelele de lux deja existente in parcul auto romanesc”, a spus Marton.

Potrivit lui Marton, “afacerea se bazeaza pe personalizarea masinii clientului in functie de preferintele acestuia. Practic, ducem exclusivismul oferit de una din marcile din portofoliu, ceva mai sus. Programele noastre cuprind modificari exterioare, tehnice, prin cresterea performantelelor masinilor, dar si interioare, perin posibilitatea alegerii unei combinatii de piele , lemn , si carbon in functie de preferintele clientiilor”.

http://www.wall-street.ro/articol/Auto/82799/Primul-showroom-auto-cu-masini-de-lux-tunate-se-deschide-in-vara-la-Bucuresti.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.