Jump to content

S-a înecat în groapa pentru apa de ploaie


dcp100168

Recommended Posts

S-a înecat în groapa pentru apa de ploaie

Un bărbat din Tuluceşti a avut parte de un sfârşit cumplit, la doar 41 de ani. Ieri dimineaţă, el a fost găsit înecat într-o groapă săpată în spatele casei, se pare cu scopul de a colecta apa de ploaie. Potrivit directorului Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi, dr. Mihai Polinschi, echipajul care a intervenit la faţa locului nu a putut decât să constate decesul. Viceprimarul din Tuluceşti, Gheorghe Nor, a confirmat nefericitul incident, fără însă a ne oferi detalii suplimentare. Trupul bărbatului înecat urma să ajungă la Serviciul de Medicină Legală ieri, în cursul după-amiezii. Rezultatele autopsiei vor putea oferi mai multe detalii cu privire la starea în care se afla omul atunci când a căzut în groapă.

http://www.viata-libera.ro/articol-S-a_inecat_in_spatele_casei__2.html

Link to comment
Share on other sites

Un bărbat invalid s-a înecat în puţul din curtea casei

Costică Dragomir avea un handicap al piciorului drept, trăia împreună cu tatăl său, care era orb şi, pe care, îl îngrijea încă din copilărie, iar ieri a murit în timp ce luat apă din puţ.

Dramă într-o familie gălăţeană, din Tuluceşti. Greutăţile vieţii i-au lovit din plin pe Petrache şi Costică Dragomir, tată şi fiu, care se chinuie de o viaţă întreagă, unul fiind orb, iar celălalt invalid. Totul a culminat ieri, când fiul, Costică Dragomir, în vârstă de 49 de ani, s-a înecat în canalul de colectare a apei de ploaie, chiar în curtea casei sale. „Mi-am dat seama că s-a întâmplat ceva groaznic când am văzut că nu mai vine să-mi pună picăturile în ochi. Eu am construit canalul colector şi uite ce nenorocire s-a întâmplat”, a spus plângând în hohote, Petrache Dragomir, tatăl orb.

Fiul său, şchiop de piciorul drept, era singurul lui sprijin la bătrâneţe. În ciuda handicapului, acesta îşi îngrijea tatăl încă de la vârsta de 10 ani şi avea grijă ca acestuia să nu-i plsească nimic. Corpul neînsufleţit al bărbatului a fost ridicat de medicina legală şi transporta la morga Spitalului Judeţean, pentru efectuarea autopsiei.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Un_barbat_invalid_s-a_inecat_in_putul_din_curtea_casei_0_233976959.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.