Jump to content

Gălăţeanul Constantin Dumitriu - la conducerea PDL Brăila

Recommended Posts

Posted

Gălăţeanul Constantin Dumitriu - la conducerea PDL Brăila

Dacă până acum tot ce se vehicula despre conducerea PDL Brăila era la nivel de zvon, ieri, deputatul democrat-liberal Eugen Bădălan a ţinut să clarifice situaţia. El a anunţat că actuala conducere interimară a PDL Brăila va fi schimbată în cel mai scurt timp şi că, personal, îl susţine pentru interimat şi mai apoi pentru şefia oficială pe gălăţeanul Constantin Dumitriu: "La ultima întâlnire de la Bucureşti s-a stabilit că vor fi câteva organizaţii care vor fi monitorizate amănunţit de către conducerea centrală, printre ele numărându-se şi Brăila. Aceste organizaţii s-au dovedit total neperformate de-a lungul vremii şi, la Brăila, actuala echipă de conducere va fi înlocuită cu o altă echipă interimară. Eu fac parte dintre persoanele care susţin la conducerea noii echipe interimare pe Constantin Dumitriu, cel care a fost candidatul nostru regional la europarlamentare". Întrebat de ce se merge pe varianta Constantin Dumitriu şi nu pe un autohton, Bădălan a răspuns că, din punctul său de vedere, niciun alt PDL-ist brăilean nu are autoritatea lui Dumitriu, nu este la fel de cunoscut şi nici la fel de capabil să "bată" PSD-ul.

Constantin Dumitriu a ţinut să precizeze că este foarte onorat de faptul că este propus pentru a fi preşedinte interimar al PDL Brăila, mai ales în contextul în care este 100% brăilean şi în care a fost mereu interesat de soarta acestui judeţ: "Dintr-o întâmplare m-am mutat cu domiciliul la Galaţi când aveam 22 de ani, dar sufleteşte am rămas brăilean, iar acţiunile mele, în toate domeniile, au confirmat acest lucru. Oricum, am făcut pentru Brăila, din afara ei, lucruri pe care cei care ocupau funcţii de conducere nu le-au făcut. Lumea mă cunoaşte. Deci, nu cred că voi avea vreo problemă cu asta".

http://www.obiectivbr.ro/politic/41337-actuala-conducere-interimara-a-pdl-braila-va-fi-schimbata.html

• 1 month later...
Posted

Dumitriu a fost numit preşedinte al organizaţiei judeţene PD-L Brăila

Constantin Dumitriu a preluat şefia organizaţiei judeţene PD-L Brăila. Fost preşedinte al organizaţiei municipale PD-L Galaţi, Dumitriu s-a declarat onorat de numirea în noua funcţie. Constantin Dumitriu şi-a anunţat şi obiectivele pe care le are în vedere, cel mai important fiind câştigarea alegerilor din 2012 de către formaţiunea politică pe care o reprezintă la nivelul judeţului Brăila. Dumitriu a spus că rămâne totuşi cu un gol în suflet după plecarea de la PD-L Galaţi.

Decizia numirii lui Constantin Dumitriu în funcţia de preşedinte interimar al organizaţiei judeţene PD-L Brăila a fost luată luni în cadrul şedinţei Biroului Permanent Naţional al partidului. Dumitriu va ocupa această funcţie în sistem interimar, până la organizarea de alegeri interne când va candida pentru un mandat complet. Constantin Dumitriu s-a arătat onorat de numirea în funcţia de preşedinte la PD-L Brăila. "Pentru mine este o onoare să fiu preşedinte al organizaţiei judeţene PD-L Brăila. Văd acest lucru ca pe o promovare şi mă bucur să revin în oraşul meu natal", a spus Dumitriu. Acesta şi-a anunţat şi principalele obiective. "Mi-am stabilit câteva obiective cum ar fi câştigarea alegerilor în 2012 de către PD-L la nivelul judeţului Brăila, voi face o analiză în perioada următoare a organizaţiei, vom discuta despre poziţia politică a PD-L în Brăila şi voi duce o politică a uşilor deschise pentru toţi cei care sunt cu sufletul alături de PD-L", a spus Dumitriu. Constantin Dumitriu, care a ocupat până de curând funcţia de preşedinte al organizaţie municipale PD-L Galaţi, a declarat că rămâne totuşi cu un gol în suflet după plecarea de la Galaţi. "Aşa cum se întâmplă după o etapă din viaţă încheiată, rămâi cu un gol în suflet. Mă bucur că am lăsat la Galaţi o organizaţie bine închegată, că am reuşit să facem o figură bună la alegerile prezidenţiale când am bătut pentru prima dată PSD-ul la Galaţi. Le mulţumesc tuturor colegilor de la PD-L Galaţi care şi-au adus aportul în acest sens şi care m-au sprijint", a spus Dumitriu.

http://www.impartial.ro/index.php?func=articol&domeniu=Politic&articol=1

• 5 months later...
Posted

Constantin Dumitriu este, oficial, preşedintele PDL Brăila

Democrat-liberalii brăileni şi-au ales ieri conducerea organizaţiei judeţene. Cu 256 de voturi "pentru" şi 29 împotrivă, din totalul de aproximativ 300 de voturi exprimate, în fruntea PDL Brăila, cu drepturi depline, a fost ales Constantin Dumitriu. Deşi, iniţial, în cursă se înscrisese şi fostul preşedinte interimar, vicepreşedintele CJ Brăila, Giana Pătraşcu, aceasta a preferat să se retragă din cursă înaintea începerii votării propriu-zise. Dumitriu a concurat astfel singur pentru postul de preşedinte al organizaţiei judeţene a PDL Brăila.

În ceea ce priveşte restul funcţiilor de conducere din organizaţie, aşa cum ne-a explicat Dumitriu, cele două fotolii de prim-vicepreşedinţi le-au câştigat deputaţii Eugen Bădălan şi Viorel Balcan, funcţia de secretar general a revenit lui Silviu Radu, iar cea de trezorier a fost adjudecată de Adela Frigioiu.

http://www.obiectivbr.ro/politic/49308-constantin-dumitriu-este-oficial-presedintele-pdl-braila.html