AndreiM Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 De curand mi-am luat un pistol de airsoft Glock pentru ca la sediul firmei ma invadasera cainii si nu-i mai suportam.. Ce-i drept are putere incat sa poata scoata un ochi si sa lase o vanataie serioasa chiar si de la 10 metri.Functioneaza atat cu bile de plastic ( legale ) cat si cu bile de metal dar nu sunt legale.. Cred ca pentru autoaparare nu mai tii cont
Relu Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Depinde ce fel de armă... Copil fiind, țin minte că maică-mea avea în poșetă, mai mereu, o clanță de ușă. Când am întrebat-o ce făcea cu ea, îmi răspundea: „Trebuie s-o dau la reparat”. Abia peste ani mi-a dezvăluit adevăratul motiv: când venea din tura de după-amiază, seara târziu, trecea prin valea aceea de lângă stadion... nu mi-a aspus și dacă a folosit-o vreodată Preferata mea în materie de arme neletale râmâne cablul electric, pus în două. Merge și pe post de bici și pe post de laț. În armată, într-o încăierare în oraș, mi-am scos centura și am lovit cu paftaua... Dar tot aici, mi-aduc aminte că la o patrulă prin gara din Călărași, când am surprins niște hoți, am scăpat cu viață datorită unui foc de avertisment! Dar cu nasul rupt tot m-am ales! Părerea mea, e mai bine să sperii agresorul, să-l faci s-o ia la fugă, decât să omori un nevinovat, din greșeală...
AndreiM Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 În condițiile în care vine vara și toți „ albanezii ” ies la plimbare câte 7 în mașină, pe ăia nu îi poți face să fugă decât cu un pistol, căci săbii au, pistoale mai rar. Și garantez eu că se liniștesc toți dacă îi faci o vânătaie unuia. Relu, mama ta cred că ținea mânerul de la ușă să lovească cu el nu? Sau făcea ca la Desene animate? „ Stai că TRAG! ”
alina25 Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Sper sa nu-ti mai vad pistolul, Andrei....ca atunci cand mi l-ai aratat am inghetat instantaneu..cand aud de arme, reactionez la fel ca si la aparatele foto.. ..ce manii tampite am...
AndreiM Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 Sper sa nu-ti mai vad pistolul, Andrei....ca atunci cand mi l-ai aratat am inghetat instantaneu..Dacă înțelege fiona greșit asta m-am ars. mă spânzură
alina25 Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Puteam sa jur ca ar fi trebuit sa fie, cel putin o persoana, care sa comenteze pe baza celor postate....dar nu m-as fi gandit ca ai putea fi chiar tu...RUSINE, RUSINE....la zid cu tine!!!!...
silviudeep Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Sper sa nu-ti mai vad pistolul, Andrei....ca atunci cand mi l-ai aratat am inghetat instantaneu..cand aud de arme, reactionez la fel ca si la aparatele foto.. ..ce manii tampite am... )) no comment
silviudeep Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 please explain yourself Evident pastrand titlul subiectului si anume "armele"
silviudeep Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 o mica greseala... de data asta fara ghilimele
Relu Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 măi, ia lăsați ghilimelele și prezentați muniția la control!
Recommended Posts