Jump to content

Arme pentru autoaparare  

21 members have voted

1. 1. Sunteti de acord cu autoapararea cu o arma ?

• Da
    • Da, dar nu letala
    • Nu
    • Folosesc alte mijloace
      0

Recommended Posts

Posted

De curand mi-am luat un pistol de airsoft Glock pentru ca la sediul firmei ma invadasera cainii si nu-i mai suportam.. Ce-i drept are putere incat sa poata scoata un ochi si sa lase o vanataie serioasa chiar si de la 10 metri.

Functioneaza atat cu bile de plastic ( legale ) cat si cu bile de metal dar nu sunt legale.. Cred ca pentru autoaparare nu mai tii cont

Posted

Depinde ce fel de armă...

Copil fiind, țin minte că maică-mea avea în poșetă, mai mereu, o clanță de ușă. Când am întrebat-o ce făcea cu ea, îmi răspundea: „Trebuie s-o dau la reparat”. Abia peste ani mi-a dezvăluit adevăratul motiv: când venea din tura de după-amiază, seara târziu, trecea prin valea aceea de lângă stadion... nu mi-a aspus și dacă a folosit-o vreodată :d

Preferata mea în materie de arme neletale râmâne cablul electric, pus în două. Merge și pe post de bici și pe post de laț. În armată, într-o încăierare în oraș, mi-am scos centura și am lovit cu paftaua... Dar tot aici, mi-aduc aminte că la o patrulă prin gara din Călărași, când am surprins niște hoți, am scăpat cu viață datorită unui foc de avertisment! Dar cu nasul rupt tot m-am ales!

Părerea mea, e mai bine să sperii agresorul, să-l faci s-o ia la fugă, decât să omori un nevinovat, din greșeală...

• 3 weeks later...
Posted

În condițiile în care vine vara și toți „ albanezii ” ies la plimbare câte 7 în mașină, pe ăia nu îi poți face să fugă decât cu un pistol, căci săbii au, pistoale mai rar. Și garantez eu că se liniștesc toți dacă îi faci o vânătaie unuia.

Relu, mama ta cred că ținea mânerul de la ușă să lovească cu el nu? Sau făcea ca la Desene animate? „ Stai că TRAG! ” =))

Posted

Sper sa nu-ti mai vad pistolul, Andrei....ca atunci cand mi l-ai aratat am inghetat instantaneu..cand aud de arme, reactionez la fel ca si la aparatele foto.. =)) ..ce manii tampite am...

Posted

Sper sa nu-ti mai vad pistolul, Andrei....ca atunci cand mi l-ai aratat am inghetat instantaneu..

Dacă înțelege fiona greșit asta m-am ars. mă spânzură

Posted

Puteam sa jur ca ar fi trebuit sa fie, cel putin o persoana, care sa comenteze pe baza celor postate....dar nu m-as fi gandit ca ai putea fi chiar tu...RUSINE, RUSINE....la zid cu tine!!!!...

Posted

Sper sa nu-ti mai vad pistolul, Andrei....ca atunci cand mi l-ai aratat am inghetat instantaneu..cand aud de arme, reactionez la fel ca si la aparatele foto.. =)) ..ce manii tampite am...

:)))) no comment