Jump to content

FC Braşov - Oţelul Galaţi 3-0

Recommended Posts

Posted

Comisia Centrală a Arbitrilor a anunţat astăzi numele arbitrilor care vor oficia meciurile etapei a XXVI-a a Ligii I.

FC Braşov - FC Oţelul Galaţi, marţi, ora 20.00

Arbitri: Ovidiu Haţegan (central) - Nagy Micloş Istvan, Ioan Onicaş (asistenţi) - Teodora Albon (rezervă)

Observatori: Nicolae Marodin, Rodion Cămătaru

Posted

Avancronica meciului FC Brasov - Otelul Galati

Fundaşul portughez Nuno Diogo a primit cartonaş galben în meciul cu Steaua şi va fi suspendat o etapă. Antrenorul Viorel Moldovan nu se va putea baza nici în meciul cu Oţelul pe titularii Ezequias şi Mihai Roman, ambii fiind accidentaţi. E posibil ca portarul Mincă să-l înlocuiască pe Coman, ultimul fiind de câteva etape departe de forma care-l aducea ca titular la echipa naţională.

Echipa probabilă: D.Coman - Rui Duarte, Abrudan, Oroş, Cr.Ionescu - Cristescu, Ilyeş, Măldărăşanu, Căt.Munteanu - Zaharia, Savić; Antrenor: Viorel Moldovan; Accidentaţi: Ezequias, Roman; Suspendat: Nuno Diogo; Rezerve: Mincă, S.Stancu, I.Voicu, N.Constantin, Landauri, N.Grigore, Nene, Hadnagy, Sburlea

Biletele pentru partida cu Oţelul pot fi cumparate incepand de luni, 5 aprilie, de la stadionul "Tineretului". Luni casele de bilete vor fi deschise intre orele 10:00 si 14:00, iar marti tichetele de acces se vor putea procura incepand cu ora 10:00. Pretul unui bilet este de 20 lei la peluza si tribuna a II-a, 25 de lei la tribuna I, 30 de lei la Sectoarele S si T si 100 de lei la tribuna oficiala.

8 Oţelul Galaţi 36 25 10 6 9 28 29 -1

9 FC Braşov 31 25 8 7 10 25 24 1

Cristian Sarghi a primit cel de-al 7-lea cartonaş galben din acest sezon in partida de pe propriul teren cu Pandurii şi, prin urmare, acesta va fi suspendat pentru partida de la FC Braşov. De asemenea, atacantul Mircea Axente va sta cel putin două etape, dupa cartonasul rosu primit direct pentru o lovitura cu cotul aplicata lui Martinović de la formatia Pandurii Tg.Jiu. Nikolić şi Siminici acuză uşoare probleme medicale şi sunt incerţi pentru meciul de la Braşov. În lot vor reintra Pena, Antal şi Sălăgeanu, care au lipsit în etapa precedentă.

Echipa probabilă: Grahovac - Râpă, Sg.Costin, Perendija, Sălăgeanu - Giurgiu, L.Antal, Neagu, Ochiroşii - G.Paraschiv, Pena; Antrenor: Dorinel Munteanu; Accidentaţi: -; Incerţi: Nikolić, Siminici; Suspendaţi: Sârghi, Axente; Rezerve: Baotić, M.Cârjă, Sipović, L.Iorga, Viglianti, Ibeh, S.Ilie

Meci de 1X

Sport 365 va recomandă: FC Braşov - Oţelul Galaţi este meci de 1X. Gazdele au ajuns la a 5-a infrangere consecutiva si incet, incet echipa incepe sa se apropie de zona retrogradarii. Patronul Niculae a fost probabil ocupat cu Sarbatorile de Paste pentru ca altfel l-ar fi demis pe Viorel Moldova care pare depasit de situatie si nu poate redresa echipa. Probabil meciul cu Oţelul este ultima sansa de a continua pe banca tehnica a "galben-negrilor", mai ales ca Mircea Rednic a si fost la meciul Steaua-Braşov si conform ultimelor zvonuri este prima optiune pentru a prelua conducerea tehnica. Oaspetii au ajuns sa fie o echipa fara griji, nu au probleme cu retrogradarea, nici cu cupele europene si vor incerca sa obtina sub Tampa o remiza. Braşovenii sunt obligati sa castige acest meci şi dupa atatea esecuri ar cam fi timpul pentru o victorie, in timp ce oaspetii vor incerca sa obtina o remiza. În ultimele 10 partide disputate la Braşov, "galben-negrii" au câştigat de 5 ori, de 3 ori a fost egal, iar "oţelarii" s-au impus de 2 ori.

FC Braşov - Oţelul Galaţi

06.04.2010, Braşov, Stadion: "Tineretului", ora: 20:00, live Digi Sport

Arbitru: Ovidiu Haţegan (Arad)

Primul meci: 4-1 la Braşov, în 2 noiembrie 1986

Scor maxim: 4-0 la Braşov în 1993 şi 0-4 la Galaţi în 1995

Ultima victorie a gălăţenilor la Braşov: 1-0 la 28 martie 2004

Ultimul meci jucat la Braşov: 1-1 la 22 mai 2009

În tur, Oţelul Galaţi - FC Braşov 1 - 1 (0-1), Au marcat: 0-1 Ionuţ Voicu (35), 1-1 Gabriel Giurgiu (49)

http://www.sport365.ro/Avancronica_meciului_FC_Brasov_Otelul_Galati-n117949.html

Posted

FC Braşov - Oţelul Galaţi 3-0

Echipa FC Braşov a învins, marţi, pe teren propriu, formaţia Oţelul Galaţi, scor 3-0 (2-0), în primul meci al etapei a XXVI-a a Ligii I.

Golurile au fost marcate de Abrudan '2, Sburlea '19 şi Roman '81. Scorul a fost deschis în minutul 2, când Munteanu a executat o lovitură liberă de la 30 de metri, lateral dreapta, iar Abrudan a reluat mingea în poartă, cu o lovitură de cap, de la opt metri. Sburlea a majorat diferenţa pe tabela de marcaj, în minutul 19, cu un şut de la 12 metri. În minutul 81, Roman a primit mingea la marginea careului mare, l-a evitat pe Sălăgeanu şi a şutat violent, din marginea careului mic, lateral dreapta, sub bara transversală.

Oaspeţii au jucat în inferioritate numerică din minutul 62, după eliminarea fundaşului Perendija.

FC Braşov: 1. Coman - 2. Rui Duarte, 4. Abrudan, 15. Oros, 12. Cr. Ionescu - 14. Roman, 10. Ilyes (18. Cristescu '80), 8. Grigore (27. Măldărăşanu '86), 7. Munteanu - 11. Zaharia (9. Hadnagy '74), 21. Sburlea. Antrenor: Viorel Moldovan.

Oţelul Galaţi: 12. Grahovac - 3. Râpă, 18. Sg. Costin, 21. Perendija, 14. Ilie (23. Sălăgeanu '46) - 29. Giurgiu (37. Viglianti '64), 25. Neagu - 8. Antal, 32. Paraschiv (20. Cojoc '69), 28. Ochiroşii - 27. Pena. Antrenor: Dorinel Munteanu.

Cartonaşe galbene: Roman '26, Rui Duarte '38, Ilyes '77 / Perendja '13 şi '62, Ilie '17, Sg. Costin '59, Cojoc '79, Ochiroşii '84. Cartonaş roşu: Perendija '62.

Arbitri: Ovidiu Haţegan (central) - Micloş Nagy, Ioan Onicaş (asistenţi) - Teodora Albon (rezervă). Observatori: Nicolae Marodin, Rodion Cămătaru.

La meci au asistat în jur de 750 de spectatori, dintre care aproximativ 50 de suporteri ai formaţiei oaspete.

http://www.mediafax.ro/sport/fc-brasov-otelul-galati-scor-3-0-in-liga-i-5825753

Posted

Dorinel Munteanu: "Echipa mea a fost «groggy»"

Antrenorul echipei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat, marţi, după înfrîngerea formaţiei sale pe terenul grupării FC Braşov, scor 0-3, că elevii săi au fost "groggy" la începutul şi la sfîrşitul partidei. "Am terminat meciul exact aşa cum l-am început, adică groggy. Am făcut greşeli nepermise şi, oricât am încercat să controlăm jocul, nu ne-a ieşit. Am sperat să revenim, dar cred că jucătorii la care am apelat astăzi au avut o zi mai proastă. S-a jucat, practic, într-o singură direcţie, iar după pauză totul s-a spulberat pentru noi. Prin felul în care am jucat, am ajutat Braşovul să revină după şapte meciuri fără victorie", a declarat Munteanu.

http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/dorinel-munteanu-echipa-mea-a-fost-groggy-184551.html

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.