Relu Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Avea Mihai vreo doi ani jumate ... într-o bună zi, din întâmplare, observ că a atins înălțimea de un metru (am un reper corporal, capătul superior al femurului meu e fix la 1 m de la tălpi). Îi spun soției: „Mami, avem de sărbătorit! Mihai are un metru!”. Amuzată, îi spune copilului: „Ai tu un metru? Unde ai, mă, tu un metru?”. La care Mihai începe să se caute prin buzunare
katman Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 (edited) Fiica-mea, mingiindu-ma pe obraz seara: "Tati, esti cam tepos. Ar trebui sa te mai razi si tu" Eu" M-am barbierit tati dimineata, dar ce sa-i faci, creste barba"Fiica-mea, mirata:" tati, dar azi nu ai fost la serviciu?""Ba da", zic eu."Si tie iti creste barba si cind te duci la serviciu?" Edited April 1, 2010 by katman
Relu Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 Discuție cu fi-miu despre Isus... La un moment dat mă întreabă: „Tati, da' cât a stat Maica Domnului în spital, după ce l-a născut pe Isus?” După niscai explicații, timp în care i-am explicat că cei trei magi erau niște înțelepți, oameni învățați, iar mă întreabă: „Și la ce școală erau profesori cei trei magi?”
catilina22003 Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Delia. 3 ani. La gradinita are o mare pasiune. Called Patric. -Mami? De ce nu esti baiat? - -Mami? Vreau sa fii Patric! -
Recommended Posts