Jump to content

"Hotel" pentru roţi de maşini


dcp100168
 Share

Recommended Posts

"Hotel" pentru roţi de maşini

De câteva săptămâni, la Galaţi a fost deschis un „hotel" pentru anvelope, cu o capacitate de depozitare de 20.000 de locuri. Dorin Cristian Axente, patronul depozitului, spune că ideea i-a venit după ce mai mulţi prieteni i s-au plâns că nu au unde să-şi pună anvelopele de iarnă pe timpul anotimpurilor mai calde. Axente susţine că la „hotelul" său, cauciucurile vor avea parte de un tratament adecvat. „Dacă le depozitezi aiurea, de exemplu, la temperaturi mari, se coc, îşi pierd elasticitatea şi crapă. Noi împachetăm anvelopele în saci speciali şi le stivuim pe rafturi independente. În acest fel, se evită soarele şi umiditatea excesivă", a explicat Axente. „Cazarea" costă 35 de lei pentru un sezon. „Eu ţineam pneurile în balcon, printre borcanele de gem date de soacră-mea, şi era foarte incomod. E bine şi că le pot schimba tot la depozit, aşa că economisesc timp", a spus Costel Ionescu, unul dintre clienţii noului depozit.

http://www.adevarul.ro/actualitate/eveniment/Galati-_-Hotel-_pentru_roti_de_masini_0_238176444.html

Link to comment
Share on other sites

Am fost eu azi si am schimbat cele patru anvelope de iarna. Intr-adevar, costa 35 RON, iar cu manopera, echilibrat, azot etc 100 Ron total.

Service-ul este pe Soseaua de Centura, de la intersectia cu Prelungirea Brailei in dreapta, la vreo 5-600 de metri, pe partea dreapta se vede firma.

Mi-a placut, s-au miscat repede, au ridicat masina pe rampa ( cam 30 de minute in total).

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.