Ruki Posted April 6, 2010 Share Posted April 6, 2010 Am 16 ani si asta ce-i?Posibilitati de a face bani de catre elevi plictisiti in vacanta de vara, care au si ceva aptitudini, of course.Locatii, sfaturi, idei, cineva cu experienta?Multam in avans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brutus Posted May 13, 2010 Share Posted May 13, 2010 nimic?....sunt si eu interesat de asa ceva....daca e cineva care m-ar putea ajuta.As putea sa incep sa lucrez de acuma si pana in august!!!!Nu cer remuneratie mare dar sa fie decenta,as lucra oriunde ,in orice domeniu 6-8 ore pe zi.Multumesc anticipat!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paula Posted June 14, 2010 Share Posted June 14, 2010 si eu vreau sa ma angajez pe timp de vacanta. sunt eleva am 17 ani si as vrea ca impartitor pliante, reviste. nu conteaza cate ore pe zi si salariu nici mare dar nici prea mic. cine vrea poate sa ma contacteza pe adresa de email: paula_princess2000@yahoo.com. va multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdiTZA Posted June 14, 2010 Share Posted June 14, 2010 La varsta voastra, lucram la SEROMGAL (vara) Deci, aveam bani de iesit in oras, in fiecare zi, fructe si legume proaspat culese, ciubuc (spaga, bacsis) si camara plina cu ce trebuie pentru iarna. Acum, depinde de pretentiile fiecaruia. Poate unii dintre voi nu vor sa se murdareasca pe degetele...mai bine ar fi sa faceti ceva usor, fara mult efort fizic...sa sacaiti lumea cu pliante, de exemplu Cand spuneti ORICE, va referiti la ORICE MUNCA (in afara de prostitutie, video-chat si alte activitati asemanatoare), sau, ORICE inseamna numai un anumit job Am mai vazut eu... "Muncesc orice, fac orice..." "Ai de facut curat in 3 apartamente" "Oooo, poi eu nu fac curat, altceva...sa sterg eu dupa altii, nu pot, nu la banii astia...". O alta varianta, ar fi voluntariatul....conteaza enorm daca vreti ca in viitor sa plecati din Romania... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts