Mikka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Sau case mobile...Habar nu am, asa ca intreb:Stiti ce regim au? Iti trebuie autorizatie de constructie? Aviz de ...ceva?Poti pur si simplu sa o amplasezi pe terenul tau?care e regimul juridic?Multumesc.
Relu Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 dacă poți dovedi că respectiva se încadrează cu succes la categoria vehicule, inspectoratul de construcții dă colțul
Mikka Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 Pai exact asta nu prea stiu...Daca "institutia" respectiva are vreo 30 mp, e racordata la curent, etc., etc., dar in acelasi timp nu e evident o CASA, asa cum se intelege prin aceasta notiune... e sau nu e supusa legislatiei in domeniul imobiliar?
Relu Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 păi și o rulotă se poate racorda la curent, la apă, la canalizare... sincer, nu știu... pe la noi nu s-a văzut așa ceva... ar trebui văzut care e regimul juridic prin alte țări, unde lumea obișnuiește să locuiască în așa ceva... oricum înclin să nu-i acord statutul de casă, atâta vreme cât se poate deplasa de pe un teren pe altul... dacă respectiva construcție nu poate ieși pe drumul public, atunci clar e o casă, un imobil
Recommended Posts