dcp100168 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Duminica, 18 aprilie, ora 16:00, Poli Iaşi - Oţelul Galaţi / GSP TV
dcp100168 Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 Poli Iaşi - Oţelul Galaţi, duminică, ora 16.00Arbitri: Teodor Crăciunescu - Iulian Radu, Valentin Avram - Ciprian AmarandeiObservator: Constantin Gheorghe
dcp100168 Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 Grigoras: "Avem nevoie de puncte cu Otelul, indiferent cum vor fi obtinute"Tehnicianul formatiei Poli Iasi, Petre Grigoras, considera ca meciul cu Otelul Galati, din etapa a XXVIII-a a Ligii I, este foarte important, in primul rand pentru cele trei puncte puse in joc, abia dupa aceea contand faptul ca el a pregatit timp de trei ani si jumatate echipe de pe malul Dunarii. Antrenorul formatiei din Copou a declarat ca iesenii si-ar complica foarte mult situatia in clasament, daca nu ar reusi un rezultat pozitiv in partida contra galatenilor. "Cu Otelul este un meci special in primul rand pentru puncte, nu neaparat ca eu am antrenat Otelul trei ani si jumatate. Sunt multe etape de cand nu am mai putut sa castigam si e nevoie de cele trei puncte, indiferent cum se vor lua. Daca nu le vom castiga, situatia se va complica foarte, foarte mult si timpul e scurt pana la finalul campionatul. Pe cei de la Otelul ii stiu pe toti, cu mici exceptii. Nu stiu daca poate sa fie un avantaj, pentru ca foarte bine ii cunosteam si in turul campionatului si ne-au batut cu 4-0. E problema si de atitudine si de cum reusesc sa se implice in joc foarte bine fotbalistii. Credeti ca jucatorii nu stiau calitatile adversarului? Cel mai important e modul in care pui tu in practica jocul, nu neaparat ce face adversarul. De cand sunt antrenor, m-a preocupat 95% jocul propriei echipe si maximum 5% jocul adversarilor", a declarat Petre Grigoras.http://www.sptfm.ro/liga-i/exclusiv_grigoras_avem_nevoie_de_puncte_cu_9otelul18.html
dcp100168 Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 Poli Iaşi îşi caută antrenorVicepreşedintele clubului Poli Iaşi, Pavel Hodea, a declarat miercuri, pentru MEDIAFAX, că oficialii grupării din dealul Copoului poartă discuţii cu trei antrenori pentru a prelua conducerea tehnică a formaţiei ieşene. "Nu ascundem faptul că negociem cu trei antrenori, care să preia echipa. Într-adevăr, doi dintre ei sunt Mircea Rednic şi Maurizio Trombetta, iar numele celui de-al treilea vrem încă să nu-l facem cunoscut. Atât Rednic, cât şi Trombetta, nu ne-au dat încă un răspuns sigur, aşa cum s-a vehiculat prin presă. Noi sperăm ca în cel mai scurt timp să aducem un antrenor nou“, a spus Pavel Hodea.Oficialul ieşean a lăsat să se înţeleagă că nu mai este posibilă continuarea colaborării cu actualul antrenor, Petre Grigoraş: "Ştiţi foarte bine că domnul Grigoraş are probleme de sănătate şi nu poate fi alături de echipă. Noi regretăm acest lucru, dar jucătorii nu pot sta fără antrenor principal, mai ales în situaţia în care ne aflăm".Antrenorul Petre Grigoraş a declarat miercuri că lipseşte în aceste zile de la antrenamentele echipei Poli Iaşi din cauza unor probleme de sănătate, dar că îi înţelege şi pe conducătorii clubului, care îi caută înlocuitor.Antrenamntele echipei Poli Iaşi sunt conduse în aceste zile de secunzii Marian Dinu şi Dan Moţei, Petre Grigoraş urmând să lipsească, din motive medicale, şi de la partida de duminică, de pe teren propriu, cu Oţelul Galaţi.
dcp100168 Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 Poli Iaşi - Oţelul, blocat la unele case de pariuriPariorii din România au mizat sume mari pe internet pentru următorul meci al ieşenilor, programat duminică, de la ora 16:00, în care Politehnica urmează să întîlnească chiar fosta echipă a lui Petre Grigoraş, Oţelul Galaţi, ocupanta locului 8 în Liga I.http://www.gsp.ro/fotbal/pariori-ro/poli-iasi-otelul-blocat-la-unele-case-de-pariuri-185764.html
dcp100168 Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 Ţiţi Dumitriu este noul tehnician al PolitehniciiCu trei zile inainte de meciul decisiv pentru evitarea retrogradarii cu Otelul Galati formatia din Copou si-a schimbat antrenorul. Petre Grigoras a fost inlocuit in functie de directorul tehnic al echipei Steaua 2 Bucuresti. La 65 ani, Dumitriu are o noua provocare, salvarea Politehnicii de la o retrogradare rusinoasa. Titi Dumitriu: "E o situatie nu formidabila, e o echipa care mie mi-a placut si imi place. A ajuns dintr-o echipa in care nu avea griji intr-o situatie de a fi in calculele celorlalte echipe care vor sa evite cu orice pret retrogradarea." Dumitriu a spus ca nu va schimba radical echipa si vrea sa continue proiectul inceput de Petre Grigoras.Mai mult, el va avea acelasi salariu ca fostul antrenor, 10.000 euro pe luna.Dumitriu este sigur ca va salva echipa de la retrogradare si vorbeste de un plan maret cu Politehnica in cupele europene: "Dupa acest obicetiv pe care sunt convinsa ca il vom indeplini, trebuie sa faca niste eforturi substantiale pentru ca un oras cum este Iasul, un oras de valoare si de traditie sa joace intr-o cupa europeana. Stiti foare bine ca Iasul este singul oras din tara care nu a avut echipa intr-o cupa europeana."Pentru suporteri venirea lui Titi Dumitriu este surprinzatoare dupa ce in ultimele zile s-au vehiculat mai multi antrenori ca Mircea Rednic, Viorel Hizo, Maurizio Trombetta sau Cristiano Bergodi.http://telem.telem.ro/telem/index.php?option=com_content&task=view&id=24254&Itemid=100
dcp100168 Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 Dumitru Dumitriu: "Meciul cu Oţelul este crucial"Noul antrenor al echipei Poli Iasi, Dumitru Dumitriu, a declarat, vineri, agentiei MEDIAFAX, ca partida de pe teren propriu cu Otelul Galati, este cruciala în lupta pentru salvarea de la retrogradare. "Meciul cu Otelul este crucial. Asa cum i-am simtit deja pe jucatori la antrenamente, sunt convins ca putem câstiga aceasta partida. Se vor întâlni doua echipe cu situatii total diferite: Galatiul este o formatie lipsita de griji, care va veni si va juca relaxat, în timp ce Poli este suferinda de puncte, nu de altceva. Sper ca si Petre Grigoras, cu care am avut si am în continuare o relatie excelenta, dar si secunzii sai, sa ma ajute sa obtinem victoria si apoi sunt convins ca ne vom redresa", a spus Dumitriu.Intarea la meci este liberăLa partida cu Otelul Galati, conducerea gruparii iesene a luat decizia de a lasa intrarea libera. "Avem foarte mare nevoie de aportul publicului si de aceea am decis sa lasam intrarea libera la partida cu Otelul. Totusi, suporterii sunt rugati sa se prezinte la casele de bilete pentru a prelua tichetele gratuite fara de care accesul pe stadion nu va fi posibil", a precizat presedintele gruparii iesene, Cristian Starica.
dcp100168 Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 Dorinel Munteanu: Vom avea un joc extrem de dificil cu Poli IaşiTehnicianul formaţiei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat, vineri, că meciul cu Poli Iaşi va fi extrem de dificil, deoarece gruparea ieşeană are un antrenor nou, iar de obicei o schimbare pe banca tehnică revigorează echipele, transmite corespondentul MEDIAFAX. "Schimbarea antrenorului de obicei revigorează echipele. Sunt convins că vom avea un joc extrem de dificil, dar suntem pregătiţi. Vom trata jocul cu maximă seriozitate şi vreau să ne atingem obiectivul. Chiar dacă adversarii au un antrenor nou şi vor încerca să-i demonstreze acestuia de ce sunt în stare, îmi doresc ca echipa mea să evolueze foarte bine şi să obţinem un punct sau trei puncte. Totul depinde de noi, de modul cum vom aborda jocul", a spus Dorinel Munteanu.Tehnicianul Dorinel Munteanu are tot lotul valid pentru acest meci, singura absenţă fiind cea a lui Axente, suspendat. Vor reveni, după ce şi-au ispăşit etapa de suspendare, fundaşii centrali Perendija şi Sergiu Costin. De-asemenea, de joi şi-a reluat antrenamentele şi Paraschiv, care nu se pregătise din cauza unei răceli puternice.
dcp100168 Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 Avancronica meciului Politehnica Iasi - Otelul GalatiNoul antrenor Dumitru Dumitriu speră să-i fi motivat şi mobilizat suficient de bine pe jucători pentru a se impune în faţa gălăţenilor, adversari care mai mereu au pus probleme la Iaşi în ultimii ani. Chiar dacă nu-i are la dispoziţie pe Cr.Constantin, Cuciula, Milea (toţi accidentaţi) şi Ad.Ilie (suspendat), Dumitriu a promis să facă totul pentru a le readuce zâmbetul pe buze fanilor din Copou.Echipa probabilă: Brăneţ - Străuţ, Mihajlov, Nogo, L.Munteanu - A.Ionescu, Onicaş, V.Negru - Păun, V.Badea, Bujor; Antrenor: Dumitru Dumitriu -nou-; Accidentaţi: Milea, Cr.Constantin, Cuciula, Costache, Buhuşi; Suspendat: Ad.Ilie; Rezerve: Marc, Straton, Bârlădeanu, Ignatov, Miclea, Viveiros, Bâlbă 8. Oţelul Galaţi 27 11 6 10 31-32 3916. Politehnica Iaşi 27 7 5 15 23-39 26Tehnicianul Dorinel Munteanu are tot lotul valid pentru acest meci, singura absenţă fiind cea a lui Axente, suspendat.Echipa probabilă: Grahovac - Râpă, Sg.Costin, Sârghi, Sălăgeanu - L.Antal, Giurgiu, Neagu, Ochiroşii - G.Paraschiv, Pena; Antrenor: Dorinel Munteanu; Accidentaţi: -; Suspendat: Axente; Rezerve: Baotić, S.Ilie, Iorga, Cojoc, Ibeh, Viglianti, NikolićMeci de 1XPolitehnica Iaşi - Oţelul Galaţi este meci de 1X. Gazdele au un moral slab dupa ce au pierdut ultimele trei partide, dar pentru a mai spera la evitarea retrogradarii au nevoie ca de aer de cele 3 puncte din meciul cu Oţelul. Cu un antrenor nou, Titi Dumitriu, iesenii spera sa nu se incurce maine de galateni, pentru ca orice pas gresit poate fi fatal. Noul antrenor al moldovenilor era pe vremuri foarte apreciat, dar in ultimii ani si-a mai pierdut din credibilitate, antrenand, fara rezultate notabile, echipe mai modeste, asa ca suporterii lui Poli il privesc cu scepticism. Oaspetii vin in Copou foarte degajati pentru ca nu mai au nici un obiectiv si vor juca de placere. Otelarii nu pot avea mila de ieseni, pentru ca in sezonul 2007-2008, era ultima etapa, iar Poli a facut 0-0 la Galaţi, rezultat in urma caruia galatenii au ratat calificarea in Cupa UEFa Intertoto (pentru Poli era un meci fara miza; in Europa a mers Vaslui). Va fi un meci destul de atractiv in care Poli trebuie sa riste si sa faca tot ce-i sta in putinta sa obtina victoria, in timp ce Oţelul ii va face probleme doar... daca va avea chef.Politehnica Iaşi - Oţelul Galaţi18.04.2010, Iaşi, Stadion: "Emil Alexandrescu", ora: 16:00, live Gsp TVArbitru: Teodor Craciunescu (Ramnicu-Valcea)Palmares: 13 3 4 7 12 -20Primul meci: 2-1 la Iaşi, în 25 octombrie 1995Scor maxim: 0-4 la Iaşi, în turSingura victorie a Oţelului la Iaşi: 1-0, în 12 august 2005În tur, Oţelul Galaţi - Politehnica Iaşi 4 - 0 (1-0), Au marcat: 1-0 Gabriel Giurgiu (38), 2-0 John Ike Ibeh (50), 3-0 Marius Pena (52), 4-0 Gabriel Giurgiu (75)Bilanţul Politehnicii la meciurile de acasă: 13 meciuri, 6 victorii, 3 egaluri, 4 înfrângeri, golaveraj 12-12, 21 puncteBilanţul Oţelulului la meciurile din deplasare: 13 meciuri, 5 victorii, 2 egaluri, 6 înfrângeri, golaveraj 10-16, 17 puncteRezultatele dintre Poli şi Oţelul de la revenirea ieşenilor în prima ligă:2004-2005: Oţelul Galaţi - Politehnica Iaşi 1-02004-2005: Politehnica Iaşi - Oţelul Galaţi 1-02005-2006: Politehnica Iaşi - Oţelul Galaţi 0-12005-2006: Oţelul Galaţi - Politehnica Iaşi 0-02006-2007: Politehnica Iaşi - Oţelul Galaţi 1-12006-2007: Oţelul Galaţi - Politehnica Iaşi 3-12007-2008: Politehnica Iaşi - Oţelul Galaţi 2-22007-2008: Oţelul Galaţi - Politehnica Iaşi 0-02008-2009: Politehnica Iaşi - Oţelul Galaţi 2-12008-2009: Oţelul Galaţi - Politehnica Iaşi 3-22009-2010: Oţelul Galaţi - Politehnica Iaşi 4-0http://www.sport365.ro/Avancronica_meciului_Politehnica_Iasi_Otelul_Galati-n118602.html
dcp100168 Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 Ochiroşii a deschis scorul în minutul 30 Badea egalează, din penalty, în min. 52...
dcp100168 Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 Politehnica Iaşi - Oţelul Galaţi 1-1Formaţia Politehnica Iaşi a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-1), meciul disputat duminică, pe teren propriu, împotriva echipei Oţelul Galaţi, în cadrul etapei a XXVIII-a a Ligii I.Gazdele au marcat prin Badea '52 (penalti), iar oaspeţii au punctat prin Ochiroşii '30. Ochiroşii a deschis scorul, în minutul 32, cu un şut la colţul lung, din interiorul careului mare, lateral dreapta. Poli a egalat în minutul 52, când Badea a transformat un penalti, după ce tot el a fost faultat.Poli Iaşi: 1. Brăneţ - 30. Străuţ, 21. Mihajlov, 27. Nogo, 28. Munteanu - 26. Negru (7. Bârlădeanu '64), 77. Ionescu, 5. Onicaş (8. Ignatov '55 )- 11. Bujor (18. Miclea '76), 99. Badea, 14. Păun. Antrenor: Dumitru Dumitriu.Oţelul Galaţi: 12. Grahovac - 3. Râpă, 16. Sârghi, 18. Costin, 23. Sălăgeanu (14. Ilie '59) - 26. Neagu, 29. Giurgiu - 11. Ochiroşii (7. Iorga '72), 37. Viglianti (32. Paraschiv '63), 8. Antal - 27. Pena. Antrenor: Dorinel Munteanu.Cartonaş galben: Râpă '77.Arbitri: Teodor Crăciunescu (centru) - Iulian Radu, Valentin Avram (asistenţi) - Ciprian Amarandei (rezervă). Observator: Constantin Gheorghe, Pavel Peniu.La meci au asistat circa 8.000 de spectatori, dintre care aproximativ 60 de suporteri ai formaţiei oaspete.
Mikka Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Nu ca ar conta prea mult - mai ales dupa Oltchim-Gyor, dar cand marcara "ai nostri"??oaspeţii au punctat prin Ochiroşii '30. Ochiroşii a deschis scorul, în minutul 32
dcp100168 Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 A şutat în min. 30 şi mingea a ajuns în plasă în min. 32
dcp100168 Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 Dorinel Munteanu: 'Păcat că am comis acel penalty! Ne-a privat de o victorie'Tehnicianul Dorinel Munteanu a declarat, duminică, după remiza din deplasare cu Poli Iaşi, scor 1-1, că echipa Oţelul Galaţi ar fi putut obţine o victorie şi că regretă penaltiul comis de jucătorii gălăţeni, în urma căruia gazdele au egalat. "Am avut obiectiv pentru acest meci să nu pierdem, dar eu cred că puteam pleca de la Iaşi cu toate cele trei puncte. Oricum, îi felicit pe băieţi pentru efortul depus. Ştiam că Iaşiul are o echipă valoroasă, că va conta foarte mult faptul că a schimbat antrenorul. Păcat că am comis acel penalty, care ne-a privat de o victorie. Dacă era 2 sau 3-0 la pauză pentru noi, cred că nu mai erau discuţii. Le-am dat ocazia gazdelor să egaleze în repriza a doua şi să nu mai câştigăm acest meci", a spus Munteanu.Dorinel Munteanu a precizat că are ca obiectiv crearea unei echipe competitive. "Obiectivul nostru este crearea unei echipe competitive. Suntem deocamdată pe locul opt, dar noi sperăm să mai urcăm în clasament cel puţin o poziţie până la finalul campionatului. Eu aştept confirmări din partea băieţilor că pot conta pe ei şi anul viitor, când vrem să atacăm un loc de cupă europeană", a adăugat el.http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/dorinel-pacat-ca-am-comis-acel-penalty-ne-a-privat-de-o-victorie-5941314Dumitru Dumitriu: O parte dintre jucători au evoluat cu frâna de mână trasăTehnicianul Dumitru Dumitriu a declarat, duminică, după remiza cu Oţelul Galaţi, scor 1-1, că formaţia Poli Iaşi ar fi putut câştiga acest meci, dar jucătorii nu au avut liniştea necesară şi unii au evoluat "cu frâna de mână trasă". "În alte condiţii, adică având 35-40 de puncte, poate un egal cu Oţelul ar fi fost firesc, însă în condiţiile actuale acest rezultat ne îngreunează şi mai mult situaţia. Suntem într-o situaţie delicată şi cred că trebuie să facem eforturi duble pentru a ieşi din subsolul clasamentului. O parte dintre jucătrorii mei au evoluat astăzi cu frâna de mână trasă şi un înţeleg de ce. Puteam câştiga acest meci, dar jucătorii mei nu au avut liniştea necesară", a spus Dumitriu.http://www.mediafax.ro/sport/dumitriu-o-parte-dintre-jucatori-au-evoluat-cu-frana-de-mana-trasa-5941455
Recommended Posts