Jump to content

S-a extins Cimitirul "Sf. Lazăr"


 Share

Recommended Posts

S-a extins Cimitirul „Sf. Lazăr”

Viceprimarul municipiului Galaţi, Nicuşor Ciumacenco, a declarat că a fost dată în folosinţă noua extindere a Cimitirului „Sf. Lazăr”, pe o suprafaţă de 3,4 hectare, ceea ce înseamnă că vor fi disponibile alte aproximativ 4.000 de locuri de veci. Lucrările de amenajare (4.075 mp de alei, 270 metri de rigole, reţeaua de apă rece şi cea de iluminat) au costat aproximativ 363.000 de lei, a mai spus vicele. „S-a luat decizia de extindere a cimitirului deoarece municipiul Galaţi se confruntă cu o problemă în ceea ce priveşte locurile de veci. Din cauza numărului redus, se menţine în continuare decizia ca aprobările să fie date numai în situaţiile de urgenţă”, a declarat Ciumacenco.

http://www.viata-libera.ro/articol-S-a_extins_Cimitirul_%E2%80%9ESf_Lazar%E2%80%9D__2.html

Link to comment
Share on other sites

"Din cauza numărului redus, se menţine în continuare decizia ca aprobările să fie date numai în situaţiile de urgenţă”, a declarat Ciumacenco. "

Care sunt situatiile de urgenta in care poti primi aprobare sa inmormantezi pe cineva intr-unul din cimitirele galatene? Daca nu primesti aprobare, ce faci, cauti un 'loc de veci' in alta localitate sau faci unul in propria curte? Dupa ce se vor epuiza si cele 4000 de locuri create prin extindere, ce se va intampla?

Mai bine construiesc un crematoriu uman, e mai civilizat si mai igienic.

Link to comment
Share on other sites

Putem lua in calcul si locuri de veci etajate, astfel putand fi dublate cele care sunt acum =))

Ideea ta a fost si este folosita de mult; criptele cu 'n' locuri, osuarele, gropile comune (in caz de necesitate) sunt folosite si in ziua de azi, dar tot necesita continuu teren proaspat. Singura metoda, dupa parerea mea este modificarea subtila a indoctrinarii religioase care sa permita si sa conduca la folosirea intensiva a crematoriilor umane.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.