Jump to content

Termenul de "calculator"...

Recommended Posts

Posted

Îl știm cu toții... Ocupă un rol important în viața noastră. Cu ajutorul lui navigăm pe internet, scriem..., proiectăm, facem muzică, ne prelucrăm filmele și fotografiile, facem contabilitate, gestiune...

Obiectul ăsta din fața noastră, ...cât mai e calculator și cât e altceva?

• 2 weeks later...
Posted (edited)

In scurt timp, notiunea de laptop o va acoperi si pe cea de calculator... Tendinta e de micsorare. Am trecut de la hdd-uri cat o camera intreaga, la hdd-uri de buzunar. Cam asta se intampla si cu calculatoarele. Cel mai bun exemplu e Samsung Galaxy TAB P1000. Or mai fi si altele asemanatoare, dar din cate vad eu, e un laptop mai mic chiar decat unele telefoane...

Edited by bigusergiu
Posted

Inca nu gandeste singur :) Este programat tot de noi sa faca o sumedenie de lucruri, cu alte cuvinte interpreteaza si executa instructiunile date de noi, utilizatorii, afisand rezultatele pe diverse dispozitive de iesire. Cand vor dezvolta si "constiinta" proprie atunci va fi capabil sa gandeasca singur.

Posted (edited)

Este programat tot de noi sa faca o sumedenie de lucruri

Cum era una din legile lui Murphy: Calculatorul face ce ii dai tu sa faca, nu ceea ce vrei tu sa faca...

pasul urmator... ceea ce vrea el sa faca :))

Edited by katman
Posted (edited)

39.gif

Pai cum sa-i spunem? Cred ca tot calculator... el tot timpul calculeaza, de fapt asta stie: sa adune - si o face exact. Deci... "calculator" 4.gif

Edited by toto
Posted

Pai cum sa-i spunem? Cred ca tot calculator...

Degraba socotitoriu, pi trizasidoua di gilme sau pi sasazasi si patru. Ca gindul, pedalatoriu inside...

• 1 month later...
Posted

oricat ar fi de mare sau de mic tot calcule face cu cat face mai multe ... pe secunda cu atat e mai performant deci ... variatiuni pe aceeasi tema (... si mercedesul e altceva ... dar tot automobil)... deci concluzia ... CALCULATOR