Jump to content

Gado, în închisoare pentru lupte ilegale cu cîini!

Recommended Posts

Posted

Gado, arestat pentru lupte ilegale cu cîini!

Mijlocașul a fost arestat, sãptãmîna trecutã, în Ungaria, pentru organizarea de lupte ilegale cu cîini. Jucãtorul este de cîteva zile dupã gratii, fiind acuzat de încãlcarea legii care interzice cu desãvîrșire acest gen de lupte cu cîini deosebit de periculoși.

Fotbalistul în vîrstã de 28 de ani a fost adus la Pitești de antrenorul Ștefan Stoica, la începutul acestui sezon, dupã ce plecase de la Oțelul Galați. Gado mai avea contract cu clubul argeșean pînã în 2012 și se aflã în litigiu cu gruparea finanțatã de Benone Lazãr, pentru recuperarea unor restanțe contractuale. Jucãtorul era pasionat de luptele de cîini încã de pe vremea cînd era la Oradea, unde a evoluat timp de șase sezoane. Gado avea acasã, în acea perioadã, un pitbull pe care îl folosea încã de pe atunci la asemenea gen de lupte, care sînt interzise de lege.

Oficialii grupãrii argeșene s-au prezentat, sãptãmîna trecutã, la LPF, iar Gado a fost reprezentat de avocatul Ursu. Membrii comisiei au cerut și audierea jucãtorului, dar avocatul acestuia s-a opus, spunînd cã fotbalistul nu poate sã fie prezent, din cauza unei probleme deosebite. Comisia LPF desemnatã sã judece acest caz l-a întrebat pe avocat dacã jucãtorul argeșean poate fi prezent la urmãtor termen, fixat în aceastã sãptãmînã, însã apãrãtorul a spus cã problema clientului sãu este de lungã duratã.

Președintele executiv al Interului, Emanuel Marinescu, ne-a spus cum a aflat cã fotbalistul a ajuns dupã gratii și ne-a dat mai multe amãnunte despre situația jucãtorului: „Gado mai avea contract cu noi încã un an și jumãtate. În iarnã am încheiat un acord de reziliere comunã a înțelegerii. Noi trebuia sã ne prezentãm la Ligã cu toate actele, pentru încetarea raporturilor contractuale între cele douã pãrți. Gado a fãcut memoriu și a pretins cã mai are de primit bani de la club. Membrii comisiei au cerut audierea jucãtorului. Avocatul lui Gado a început sã dea din colț în colț și a spus cã fotbalistul nu poate fi prezent, pentru cã are o problemã deosebitã. Noi am vrut sã aflãm de ce avocatul încearcã tergiversarea acestui caz și am aflat cã Ramses Gado a fost arestat în Ungaria, pentru lupte ilegale de cîini. În cîteva zile, vom face o adresã oficialã la Ambasada României din Ungaria, prin care vom cere un act despre situația jucãtorului“.

Interistul Daniel Stan, fostul coleg al lui Gado de la FC Oradea, a încercat sã ia legãtura cu mijlocașul argeșean, însã toate strãdaniile lui au fost sortite eșecului. ,,Am auzit și eu cã a fost arestat în Ungaria pentru lupte ilegale de cîini. Am încercat sã-l sun, dar are tot timpul telefonul închis. Știu cã pãrinții lui sînt despãrțiți de ceva timp și n-am putut lua legãtura nici cu ei“, a spus atacantul argeșean.

http://www.curier.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=12681&Itemid=374

Posted

super veste....in sfarsit...bestiile astea cu chip de om care organizeaza asa ceva sunt de impuscat.daca este vinovat sper sa faca minim 10 ani de penitenciar