Relu Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Hai să vedem ce are fiecare prin calculator...La mine, pe Linux, Xubuntu:Thunar - file manager;GNOME Commander - idem, asemănător cu Norton Commander;Midnight Commander - idem, pentru consolă;Bluetooth File Sharing;Gedit - editor de text;Open Office;GIMP - varianta open-source a lui Photoshop;xnview - varianta open-source ACDSee;KPaint - variantă open-source ptr. MS Paint;QCAD;XSane - aplicație pentru scannere;Rhytmbox - pentru muzică și radio on-line;Totem - vizualizare filme;Brasero - inscripționare CD și DVD;Bit Torrent;Linux DC++;Google Chrome;Pidgin - messenger.Cam atât... La voi?
katman Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Hai să vedem ce are fiecare prin calculator... N-ai vreo treaba cu BSA-ul, nu?
AndreiM Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Are Linux. he he . Windows 7. La el am licenta . Restul secret
Relu Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 am adăugat SopCast Player Uploaded with ImageShack.us
Relu Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 Mi-am instalat TV-MAXE, o aplicație free, scrisă de român Din păcate, nu e valabilă decât pentru Linux În fereastra din spate, e ghidul TV
Recommended Posts