Jump to content

Recommended Posts

Posted

Se circulă din nou la IVAS

Veşti de-a dreptul incredibile pentru şoferii gălăţeni. După luni şi luni de şantier, începând din noaptea de joi spre vineri, putem din nou să circulăm pe strada Săvineşti. „Traficul va fi reluat pe la Uzina de Apă, în zona IVAS, de la ora 0,00”, ne-a anunţat, ieri, comisarul Viorel Cojoracu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere Galaţi.

http://www.viata-libera.ro/articol-Avem_din_nou_trafic_auto_la_IVAS_2.html

Posted

Din pacate, NU se circula din nou la IVAS. Tocmai am pierdut 20 de minute crezand ca pot trece pe acolo si a trebuit sa ma intorc din drum :( Sa nu faceti aceeasi greseala!!

Posted

Pai si eu am luat tzaca... Dimineata tocmai ce-mi spusese cineva ca se poate... ca vazuse in Viata Libera articolul... asa ca dimineata am luat-o pe-acolo.

Nu se circula. Si am intrebat un muncitor cand se va putea circula si mi-a spus ca de-abia la noapte.

Pe de alta parte un coleg mi-a spus ca ar fi vazut trafic in zona dar ma dandesc sa nu fie soferi rataciti ca mine.

Posted

Pe la IVAS încă nu se circulă!

Deşi oficial strada Săvineşti a fost redată traficului auto, maşinile fac cale întoarsă în momentul în care ajung în dreptul IVAS-ului. Aşadar, vineri încă se lucra, pentru că deşi lucrările de pe Săvineşti au fost încheiate, strada nu a fost asfaltată. Operaţiunea „şantier închis, stradă redată circulaţiei rutiere” se amână pe termen nedeterminat, sursele optimiste indicând acest weekend ca data a inaugurării traficului, iar cele pesimiste – data de 1 mai.

http://www.viata-libera.ro/articol-Pe_la_IVAS_inca_nu_se_circula_2.html

Posted

Telenovela IVAS, episodul trei - avem trafic auto pe la Uzina de Apă

Fără asfalt, dar merge şi-aşa! După ce ştirile contradictorii de sfârşitul de săptămână s-au jucat cu nervii noştri, „Viaţa liberă” a promis: scriem despre reluarea traficului la IVAS de-abia atunci când obosim de mers cu maşina pe strada Săvineşti. Ne-am respectat promisiunea: ieri, duminică, dându-ne în sus şi în jos cu maşina, am înghiţit tot praful din neasfaltată stradă Săvineşti. Stradă care a fost redată traficului înainte de 1 mai, deşi prezintă condiţii specifice off-road-ului, adică teren accidentat, plin de pietriş, şi pe alocuri străbătut de ape misterioase. Nici măcar gropile nu au fost astupate înainte ca traficul să fie reluat în zonă, maşinile fiind nevoite să ocolească părăsite semne de „Acces interzis” şi să facă slalom printre fiare, pietriş şi hăuri-capcană. Gălăţeni, ştim sigur: ieri se circula pe la IVAS şi pe la Uzina de Apă. Dar pentru ce este azi acolo este nevoie de încă un episod din telenovela „Săvineşti, deschide-te!”.

http://www.viata-libera.ro/articol-In_sfarsit_avem_trafic_auto_pe_la_Uzina_de_Apa__2.html

Posted

intr-adevar sambata era deschis drumul dar vai de capul si de masinile noastre saracele! e super nasol! nici macar n-au astupat gropile asa cum ar fi trebuit! au pus si ei niste pamant,care nici macar nu e adus la un nivel! e varza! si praf cat vrei! :-Q~X(

Posted

Am fost si eu azi, tot pamantul se intinsese pe asfalt era ca la tara! Culmea nesimtirii dupa 5-6 luni de santier sa nu pui si asfalt!

Posted

Pentru cei care isi imaginau ca s-a terminat: azi dimineata sapau din nou! :angry:

Cred ca au uitat daca au pus sau nu tevile si acum sapa ca sa se convinga!

Posted

Cred ca au uitat daca au pus sau nu tevile si acum sapa ca sa se convinga

Eu cred ca au uitat daca le-au pus pe dreapta cum urci sau pe stinga cum cobori...

Posted

Pentru cei care isi imaginau ca s-a terminat: azi dimineata sapau din nou! :angry:

Cred ca au uitat daca au pus sau nu tevile si acum sapa ca sa se convinga!

Am trecut pe la 9:30 pe-acolo... Se pare ca sapau ca sa puna asfalt! URAAAA!!!...

• 1 year later...
Posted

Circulaţia la IVAS a fost reluată

După multe luni în care circulaţia din zona IVAS a fost întreruptă din cauza lucrărilor de reparaţii, ieri şoferii au putut trece din nou pe acolo. Groapa a fost astupată, aşă că adio coadă la bac şi circulaţie redirecţionată.

adevarul.ro