alina25 Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 (edited) O britanică susţine că a devenit nimfomană după ce a căzut de pe placa Wii Fit şi i-a fost afectat un nerv, scrie site-ul Daily News. Medicii au diagnosticat-o pe femeie cu sindromul excitării sexuale persistente iar aceasta declară că simte nevoia de sex de cel puţin zece ori pe zi.Britanica de 24 de ani, din Manchester spune că până şi banalul sms s-a transformat într-o sursă de tensiune, atunci când telefonul este setat pe vibraţii. Mai mut, femeia este singură şi spune că trebuie să îşi controleze reacţiile, mai ales atunci când este în public.http://www.antena3.ro/stiri/bizar/o-britanica-sustine-ca-a-devenit-nimfomana-dupa-ce-a-cazut-de-pe-platforma-wii-fit_97091.html Edited April 17, 2010 by AndreiM
mambo Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 dupa ce am citit, primul gand a fost: "saraca fata!". acum stau si ma gandesc ca mai napastuit va fi viitorul ei partener. SARACUL BAIAT!
alina25 Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 Eu nu inteleg de ce-si mai tine telefonul pe vibratii daca stie ca nu-i face chiar bine... ...
pisica24 Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 norocoasa femeie! sa-si gaseasca un partener si sa profite la maxim!
alina25 Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 Tot "nimfoman" (e un cuvant specific feminin, de asta am pus ghilimele), ca altfel...nu cred ca va putea face fata.. ...
Relu Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 măi, pe mine m-a pufnit râsul când am citit știrea asta... da' mi-e jenă să vă spun de ce...
miihaiita Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 acum stie si prin ce trec barbatii da oare cum se mai descurca si cu menstruatia? pacat ca nu e romanca,ar deveni celebra,naomi e minciuna ) in 2 zile am afla si cu cati "o face" efectiv,sau ceva in direct poate!!!
Recommended Posts