Jump to content

Ceas unicat creat din cenuşa şi roca vulcanului islandez


alina25
 Share

Recommended Posts

Norul de cenuşă provocat de erupţia vulcanului Eyjafjallajökull a perturbat traficul aerian în ultimele zile, în Europa.

"Dincolo de sutele de ştiri despre acest subiect şi de impactul vizual al imaginilor care au paralizat planeta, cadranul ceasului Eyjafjallajökull-ADN se vrea un reminder al vanităţii cu care oamenii tratează timpul", potrivit firmei Romain Jerome.

Modelul unicat, pentru care compania elveţiană nu a specificat deocamdată şi un preţ, va fi vândut împreună cu un certificat care atestă autenticitatea cenuşei şi a rocii vulcanice folosite pentru crearea lui.

Ceasul face parte din colecţia "ADN" dedicată unor legende celebre , în care Romain Jerome a mai lansat modelul Titanic-DNA, la fabricarea căruia s-a folosit oţel ruginit de pe Titanic, şi Moon Dust-DNA, al cărui cadran conţine praf de pe Lună.

http://www.mediafax.ro/life-inedit/ceas-unicat-creat-din-cenusa-si-roca-din-vulcanul-eyjafjallaj-kull-lansat-de-o-companie-elvetiana-6016954/

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.