Jump to content

„Elena Doamna” şi „Cuza”, desemnate „Şcoala Europeană 2010”


dcp100168
 Share

Recommended Posts

„Elena Doamna” şi „Cuza”, desemnate „Şcoala Europeană 2010”

Două instituţii şcolare gălăţene au obţinut anul acesta titlul de „Şcoală Europeană”, acordat de Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului. Colegiul de Industrie Alimentară „Elena Doamna” şi Colegiul Naţional „Alexandru Ioan Cuza” se află pe lista celor 60 de şcoli câştigătoare ale acestui titlu onorific, la a VII-a ediţie a manifestării. Ministerul Educaţiei a lansat competiţia pentru obţinerea certificatului ca semn al recunoaşterii contribuţiei instituţiilor de învăţământ la procesul de integrare în Uniunea Europeană. Şcolile câştigătoare s-au remarcat mai ales prin implicarea activă, de-a lungul timpului, în proiecte şi programe comunitare. Odată obţinut, titlul onorific este valabil pentru o perioadă de 3 ani, după care instituţia poate candida din nou, pentru reconfirmarea distincţiei.

http://www.viata-libera.ro/articol-Doua_castigatoare_din_Galati_la_%E2%80%9EScoala_Europeana_2010%E2%80%9D_2.html

Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...

Colegiul „Elena Doamna”, declarat Şcoală europeană pentru a treia oară consecutiv

Singura unitate de învăţământ din Galaţi care a primit, ieri, de la ministrul Educaţiei titlul de „Şcoală europeană” este Colegiul de Industrie Alimentară „Elena Doamna”. „Este pentru a treia oară consecutiv când primim acest titlu care se acordă din trei în trei ani”, ne-a declarat directoarea Luminiţa Nichita, ieri, chiar înainte de festivitatea de premiere.
Dintre cele aproape 120 de unităţi înscrise anul acesta în competiţie, doar 64 din toată ţara au reuşit să obţină diploma. Pe lângă certificatul de „Şcoală europeană”, Colegiul „Elena Doamna” va primi şi 5.000 de lei care vor fi folosiţi exclusiv pentru dotări.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.