dcp100168 Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Lucian Bute şi-a făcut cumpărat o maşină de 51.000 $!Lucian Bute (30 de ani), campionul mondial la box, la supermijlocie, versiunea IBF, a ajuns ieri la Pechea (judeţul Galaţi). Sportivul, care şi-a apărat centura a cincea oară, a făcut senzaţie în localitatea sa natală. Pugilistul şi-a achiziţionat “o bijuterie” de lux, un Ford Mustang GT 500 Convertble. E darul pe care şi l-a făcut după ce l-a învins pe Miranda. Un cadou de peste 50.000 de dolari. “Şia cumpărat automobilul din Canada. A dat fix 51.000 de dolari pe bolid. L-a trimis în România cu vaporul”, a explicat Rudel Obreja, preşedintele Federaţiei Române de Box.La volanul decapotabilei, Lucică a fost în Galaţi, să îşi viziteze rudele şi prietenii. “Am venit acasă, aici îmi încarc bateriile. Stau trei săptămâni, mă voi odihni. O să ies şi la pescuit cu prietenii, chiar am fost invitat de IPA, Asociaţia Poliţiştilor, la un astfel de concurs. Fotbal nu joc, mi-e teamă să nu mă accidentez”, a explicat “Mister K.O.”.http://libertatea.ro/stire/lucian-bute-si-a-facut-un-cadou-de-51-000-285951.html?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=rss
AndreiM Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 a explicat “Mister K.O De ce nu i-a dat Nicolae masina, la fel ca apartamentul?
AndreiM Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 ok..inteleg ca reprezinta Galatiul si ca e foarte valoros, dar nu cred ca nu avea bani sa-si cumpere un apartament. Asta e, nea Nicolae e darnic.
djabar1523 Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 (edited) De ce nu i-a dat Nicolae masina, la fel ca apartamentul? Remarca-te si tu la acelasi nivel si poate vei primi un apartament. Niciolae este cel mai prost primar pe care l-a avut orasul Galati, insa gestul acesta nu il contest de loc. Edited April 29, 2010 by djabar1523
AndreiM Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Remarca-te si tu la acelasi nivel si poate vei primi un apartament.Niciolae este cel mai prost primar pe care l-a avut orasul Galati, insa gestul acesta nu il contest de loc. Cu ce ma ajuta pe mine sau pe tine Mister K.O ? Cu ce ma ajuta pe mine ca cetatean al Galatiului medaliile lui Bute? De ce nu i-a dat Basescu apartament caci a reprezentat Romania, nu pe mama sau pe tata.Cei zeci de mii de euro ai apartamentului se puteau duce la cateva garsoniere pentru cei care nu au de unde. Nu la Bute care are bani slava domnului. Se puteau duce la salubrizare si lista poate continua.Bute din punctul meu de vedere este o persoana super de treaba, am avut ocazia de am vorbit personal cu el, insa ca se remarca si ca i-a dat Nicolae apartament pentru mine e egal cu 0.Ca m-am " remarcat " de am angajat zeci de oameni, nu mi-a dat nimeni nimic, dimpotriva! asa ca duca-se!!!!
djabar1523 Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Ideea mea nu a fost de a te contrazice sau de a-l sustine pe Niciolae (fata de care nu am nici o consideratie). S-ar putea sa ma insel dar apartamentul i-a fost facut cadou lui Bute atunci cand boxa pentru "glorie" ca amator si incasa mai multi pumni in cap decat bani in cont pentru meciurile jucate. Acum fiind la profesionisti este cu totul alta problema.
dcp100168 Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 Lui Bute i s-a promis apartamentul când a cucerit centura de campion mondial. E drept ca bursele sale la acel moment nu depaseau costul apartamentului, evaluat de Vega la 150.000 de euro.
Recommended Posts