Jump to content

Imaginea Romaniei in SUA


alina25
 Share

Recommended Posts

Vampiri care nu stralucesc si neveste comandate pe Internet. Va intrebati despre ce e vorba? Ei bine, despre Romania, in ochii americanilor.

Sau, cel putin, asa sustine Info Graphic World, o companie care creeaza grafice amuzante pe baza cautarilor pe site-urile de socializare gen Twitter, Facebook si Digg.

Totusi, sa nu credeti ca Romania este cea mai prost vazuta din Europa. In dreptul Republicii Moldova se scrie "nu exista, n-am auzit niciodata de ea", iar Estonia, Letonia, Lituania, Slovacia si Belarus nu sunt recunoscute nici ele.

Polonezii sunt considerati prosti, iar Republica Ceha este "apreciata" pentru bere si prostituate ieftine. Nici Olanda nu sta mai bine, in dreptul sau fiind scris "droguri, prostituate, prostituate drogate".

Irlandezii sunt recunoscuti pentru formatia U2 si alcoolism, iar francezii sunt considerati snobi si condusi de lideri scunzi, asta pe langa faptul ca nu sunt in stare sa castige un razboi.

Primele lucruri la care se gandesc americanii cand este vorba de Rusia sunt Anna Kournikova, vodca si comunism, iar, in cazul Germaniei, bere, nazisti si mancare proasta.

Exista, totusi, si tari care au o imagine mai buna peste Atlantic. Monaco, de exemplu, ii face pe americani sa se gandeasca la Grace Kelly si cazinouri, Austria la munti si muzica clasica, iar Danemarca la jocul Lego.

Si, ca sa nu existe nici o indoiala, toti - absolut toti europenii - sunt obsedati de fotbal.

http://www.ziare.com/international/america/vampiri-si-neveste-gasite-pe-internet-imaginea-romaniei-in-sua-1012571

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.