dcp100168 Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Oţelul Galaţi - FC Vaslui 1-1Formaţia Oţelul Galaţi a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-0), partida disputată, sâmbătă, pe teren propriu, în compania echipei FC Vaslui, în etapa a XXIII-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Ciprian Deac '60, respectiv Ousman N'Doye '89.Ciprian Deac a deschis scorul pentru Oţelul în minutul 60, dintr-o lovitură liberă de la aproximativ 22 de metri la colţul scurt. FC Vaslui a egalat în minutul 89, prin N'Doye, după o pasă lungă de la Matei.Oţelul: 12. Kolev - 20. Brujan (9. Viglianti '46), 18. Costin, 31. Jelev, 14. S.Ilie - 29. Giurgiu, 10. Paraschiv, 19. D.Stan - 28. Szekely , 27. Jula (7. Iorga '87), 23. Deac. Antrenor: Petre Grigoraş.FC Vaslui: 81.Hăisan - 24. Apostol, 3. Andronic, 5. Mardare, 17. Bălace - 18. Buhăescu (27. Bukvici '62), 10. S.Frunză, 21. N'Doye, 8. Zmeu - 20. Ljubinkovici (23. Matei '77), 19. Temwanjera. Antrenor: Dorinel Munteanu.Cartonaşe galbene: Deac '32, Viglianti '67, Costin '90+1 / Apostol '8, Mardare '57, Bălace '61, Ljubinkovici '70, N'Doye '74, Hăisan '76Partida a fost arbitrată de o brigadă formată din Marius Avram (central), Eduard Dumitrescu, Daniel Demetrescu (asistenţi) şi Ionică Serea (rezervă). Observatori au fost Valentin Alexandru şi Ion Mureşan.La meci au asistat aproximativ 6.000 de spectatori, dintre care 200 au fost fani ai FC Vaslui.
dcp100168 Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 Porumboiu vrea să facă contestaţieFinanţatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat că va face contestaţie şi echipa vasluiană va câştiga la masa verde, cu scorul de 3-0, meciul de sâmbătă cu Oţelul, deoarece la gălăţeni au evoluat Janos Szekely şi Gabriel Paraschiv, care în opinia sa nu aveau drept de joc. "Clar Szekely şi Paraschiv nu aveau drept de joc", a spus Porumboiu, care consideră că în afara acestui aspect, rezultatul de 1-1 al partidei de sâmbătă a fost echitabil.D.Munteanu: O să-i cer lui Lupescu să ia măsuri Tehnicianul echipei FC Vaslui, Dorinel Munteanu, s-a declarat nemulţumit de cartonaşele galbene primite de jucătorii săi la meciul cu Oţelul, scor 1-1, şi a precizat că îi va cere directorului general al FRF, Ionuţ Lupescu, să ia măsuri în acest sens. "Nu cred că e o coincidenţă faptul că primesc cartonaşe galbene exact jucătorii care sunt la limită şi nu pot evolua etapa următoare. Este al treilea sau al patrulea meci când ni se întâmplă acest lucru. Vreau să stau de vorbă cu Lupescu şi o să-i cer să ia măsuri", a spus Munteanu, care va avea trei jucători suspendaţi ca urmare a cartonaşelor galbene primite sâmbătă. Munteanu a precizat că nu este mulţumit de rezultatul de egalitate, deoarece crede că vasluienii au jucat mai bine. "Obiectivul meu era să câştigăm aici, dar din păcate nu am reuşit să o facem. Pentru noi e o dramă, vorbim de Liga Campionilor şi avem trei rezultate de egalitate în ultimele trei meciuri. Se poate spune că am avut puţin noroc în final, pentru că am marcat în minutul 90, însă norocul ni l-am făcut singuri, nu am primit vreun cadou din partea adversarilor", a adăugat tehnicianul.Marius Stan: Rezultat echitabilDirectorul general al clubului Oţelul Galaţi, Marius Stan, a declarat că rezultatul de 1-1 din meciul cu FC Vaslui i se pare echitabil şi a precizat că vasluienii au arătat, sâmbătă, că sunt o echipă valoroasă, care îşi merită locul în clasament. "Mi se pare un rezultat echitabil, deşi am luat gol în ultimul minut. Vasluiul a arătat că e echipă valoroasă, care-şi merită locul din clasament", a spus Stan.Petre Grigoraş: Sperăm să recuperăm la MioveniTehnicianul Petre Grigoraş consideră că Oţelul ar fi putut învinge. "E greu când eşti egalat în ultimul minut, dar asta e viaţa, altă dată am câştigat noi în ultimul minut de joc. Prima repriză a fost a oaspeţilor, dar în a doua lucrurile s-au schimbat, am reuşit să marcăm, iar apoi ne-am creat două ocazii foarte mari şi cred că dacă am fi reuşit să le valorificăm meciul era terminat. Cele trei puncte de astăzi erau foarte importante pentru noi, dar din păcate o neatenţie ne-a costat foarte scump. Am întâlnit o echipă valoroasă, extrem de determinată. Sperăm să depăşim acest moment şi să recuperăm la Mioveni din punctele pierdute astăzi", a afirmat Grigoraş.
Recommended Posts