silviu Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Doresc sa stiu daca a fost cineva inselat de o firma de mediere pentru munca in strainatate?Am platit un comision de peste 1100 ron unei firme din Tulcea cu promisiunea ca plecam pe contracte grase in Spania si ne-am luat teapa.Daca mai sunt galateni in aceasta situatie va rog sa-mi scrieti,firma tepara se numeste TRANSIT JOB CONSULTING SRL,m-am interesat la ITM si nu au trimis pe nimeni sa munceasca in strainatate in ciuda faptului ca au zeci de anunturi pe site-uri de recrutare cum ca sunt plecari urgente in ANGLIA,SPANIA,GERMANIA(MUNCITORI AGRICULTURA,SOFERI FPROFESIONISTI,SOFERI CIRC GERMANIA,SUDORI,ELECTRICIENI)ATENTIE!! nu va lasati inselati de aceasta firma!
alina25 Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Din surse sigure iti pot spune ca aceste anunturi exista si vor mai exista, se stie ca sunt tepe, sunt facute zeci de reclamatii la politie insa, se pare, nu s-a rezolvat nimic...Iar ei continua sa-si faca "treaba"..Sunt foarte multi naivi care, din disperare pentru un loc de munca mai bine platit, cad in capcanele unor astfel de asa zis angajatori...Nu esti singurul in situatia asta...E bine ca ai deschis un astfel de subiect!!!!..
silviu Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 doresc sa stiu daca sunt multi inselati de aceasta firma
Recommended Posts