Jump to content

O femeie surdo-mută a fost violată în plină stradă


dcp100168
 Share

Recommended Posts

O femeie surdo-mută a fost violată în plină stradă

Agresorul a prins-o între blocuri, a bătut-o şi a batjocorit-o fără milă. Tânăra s-a luptat din răsputeri cu violatorul încercând să scape dar n-a reuşit nici măcar să strige după ajutor.

O zi relaxată de duminică s-a terminat cum nu se poate mai urât pentru Alina Dabija, în vârstă de 28 ani, din Galaţi. După o plimbare pe Faleză şi o întâlnire cu prietenii, în drum spre casă, tânăra a avut parte de clipe de coşmar. A fost violată în apropierea blocului în care locuieşte. Orice încercare de a scăpa de cruzimea agresorului a fost în zadar, mai ales că tânăra este surdo-mută. Violatorul a profitat de handicapul fetei şi a trântit-o la pâmânt, i-a rupt hainele de pe ea, după care şi-a satisfăcut poftele animalice şi a abandonat-o goală pe asfalt. „A plecat cu o colegă la plimbare, după-amiază, pe la 15.30 şi când se întorcea acasă seara a fost urmărită şi prinsă de un bărbat necunoscut. A fugărit-o printre blocuri, a trântit-o la pământ, i-a dat pantalonii jos şi a violat-o. Sper să-l găsească cât mai repede pe vinovat ca să-l întreb ce a avut cu fata mea, care mai este şi surdo-mută”, a povestit plângând mama tinerei, Eugenia Dabija.

După oribila faptă, trei băieţi care treceau prin zonă au găsit-o pe tânăra care zăcea pe stradă şi au chemat imediat Poliţia şi o ambulanţă. „Avea zgârieturi pe mâini, semn că s-a luptat cu agresorul şi era foarte speriată. A fost dusă imediat la spital pentru a fi examinată”, a declarat Mihai Polinschi, directorul Serviciului de Ambulanţă Galaţi.

Poliţiştii au demarat o anchetă în acest caz pentru a identifica vinovatul, acesta riscând ani grei de puşcărie după ce va fi prins.

http://galateni.net/forum/index.php?app=forums&module=post&section=post&do=new_post&f=3

Link to comment
Share on other sites

Violatorul fetei surdo-mute este un minor de 17 ani

Agresorul care a violat o fată surdo-mută, în urma cu trei zile, în plină stradă, pe când acesta se întorcea spre casă, a fost reţinut de poliţişti. Violatorul, în vârstă de 17 ani, a profitat de handicapul fetei şi a batjocorit-o fără milă. „În urma unor activităţi informativ - operative şi de cercetare, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Galaţi au fost identificat suspectul ca fiind Ş. Vasile de 17 ani, din Galaţi, fără ocupaţie, cunoscut cu antecedente penale”, a declarat Cristina Tatulici, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi. Totodată, violatorul i-a furat femeii banii, telefonul mobil şi câteva bijuterii. Valoarea bunurilor se ridică la aproximativ 600 lei. „La locuinţa acestuia a fost efectuată o percheziţie domiciliară, ocazie cu care a fost găsit telefonul mobil al victimei. În urma cercetărilor şi în baza probelor administrate la dosar, suspectul a fost reţinut pe bază de ordonanţă, urmând a fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunilor de viol şi tâlhărie”, a mai spus Cristina Tatulici.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/A_fost_prins_violatorul_fetei_suro-mutei-_este_un_minor_de_17_ani_0_256174788.html

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Violatorul tinerei surdo-mute, la judecată

Minorul care a violat-o pe tânăra surdo-mută a fost trimis în judecată atât pentru ce i-a făcut fetei, cât şi pentru tâlhăria comisă asupra victimei sale. Vasile Ş. are 17 ani, o singură clasă şi are antecedente penale, fiind arestat pentru viol şi tâlhărie.

Potrivit rechizitoriului întocmit de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, Vasile a ieşit până la o consignaţie. Asta se întâmpla pe 2 mai, în jurul orei 22.00. Băiatul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. La un moment dat a văzut-o pe Alina care mergea pe o alee spre casă. "Inculpatul a urmărit-o, a lovit-o la picior şi a trântit-o la pământ, după care a întreţinut raporturi sexuale folosind forţa. După ce a comis violul, i-a smuls poşeta de pe braţul părţii vătămate şi i-a sustras un telefon mobil şi 60 de lei, iar de la gât i-a smuls două lănţişoare, unul de argint şi unul din aur", se arată în rechizitoriu. Tânărul a fost prins în timpul unei razii la câteva zile după comiterea faptei. El a recunoscut ce a făcut şi potrivit datelor din rechizitoriu are antecedente penale şi doar o singură clasă. Magistraţii Judecătoriei au decis arestarea lui, iar acum procurorii l-au trimis în judecată. De asemenea, în rechizitoriu s-a reţinut că instanţa urmează să aibă în vedere că partea vătămată are un handicap sever, fiind surdo-mută, motiv pentru care va fi necesară prezenţa unui interpret pentru aceasta.

Peste toate astea rămâne însă povestea unei cruzimi fără margini, căreia i-a căzut pradă o tânără cu handicap, care nu s-a putut apăra în niciun fel. Fata, în vârstă de 28 de ani, se întorcea acasă după o plimbare pe Faleză şi o întâlnire cu prietenii. Nici nu bănuia coşmarul prin care avea să treacă. Vasile a prins-o între blocuri, a bătut-o şi a batjocorit-o fără milă, profitând de neputinţa ei de a striga. După ce şi-a satisfăcut poftele animalice, Vasile a abandonat-o goală pe asfalt, acolo unde a fost găsită de nişte tineri, care au chemat Ambulanţa şi Poliţia. Odată prins şi trimis în judecată, Vasile urmează să-şi primească pedeapsa din partea judecătorilor, dar mai ales să înfrunte privirile victimei sale şi a mamei acesteia.

http://www.monitoruldegalati.ro/index.php?func=articol&domeniu=Social&articol=6

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.