Jump to content

Oţelul - FC Harkov 1-1


dcp100168

Recommended Posts

Otelul - FC Harkov 1-1

Fotbalistii de la Otelul Galati au disputat marti, 22 ianuarie, cel de-al patrulea meci de verificare din cadrul cantonamentului pe care-l desfasoara in Antalya. Cu toate ca initial fusesera anuntati ca vor intalni pe Metalist Harkov, ros-alb-albastrii au jucat cu FC Harkov, o formatie de asemenea din prima liga a Ucrainei. Jocul a fost dominat de gruparea din spatiul ex-sovietic, dar elevii lui Petre Grigoras au fost mai speculanti si si-au creat mai multe situatii de poarta.

Cu aceasta ocazie, a fost testat si un mijlocas portughez cu un CV impresionant, dar care din diverse motive a jucat mai putin in ultimii doi ani. Este vorba despre Ednilson Pedro Rocha Andrade Neves (26 de ani), fost component al formatiilor Boavista Porto, AS Roma, Benfica Lisabona, Vitoria Guimaraes, Gil Vicente si OFI Creta.

FC OTELUL GALATI - FC HARKOV (UKR, 1) 1-1 (1-0)

Meci disputat marti, 22 ianuarie, la baza sportiva a hotelului "Miracle Resort";

Au marcat: Jelev 35' / Aladasvili 51';

OTELUL: Kolev (46' Gribauskas) - Sarghi, Costin, Jelev (70' Panc), Semeghin (70' Ilie) - Szekely (41' Salagean), Gado (70' Labukas), Brujan (46' Iorga), Stan (46' Ednilson) - Paraschiv (70' Ionescu) - Jula. Antrenor: Petre Grigoras.

Cum s-au marcat golurile:

1-0 (35') JELEV a trimis cu capul in plasa de la 8 metri de tinta, in urma unei lovituri libere de pe extrema dreapta batuta de Semeghin;

1-1 (51') ALADASVILI a finalizat din careul mic o centrare de pe partea dreapta.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.