AndreiM Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Am înțeles că de curând, la uniformă s-a adăugat și cravată inscripționată cu numele Liceului.
AlexandraBlueyes Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Am înțeles că de curând, la uniformă s-a adăugat și cravată inscripționată cu numele Liceului.Sunt de acord ca uniforma este obligatorie, dar totusi exista si persoane care nu au posibilitati financiare care nu pot sa faca o comanda de sacou si fusta...Cravata? hm...e draguta
AndreiM Posted May 4, 2010 Author Posted May 4, 2010 Este vreo firma impusa la care se poate face comanda sau puteti face unde vreti ?
Lulu Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Este vreo firma impusa la care se poate face comanda sau puteti face unde vreti ? Nu.Cravata este furnizata de scoala,si costa 10 lei.Pacat insa ca a durat atat de mult...unii elevi inca nu o au,iar cei care o au,o au degeaba daca vor pleca la alte licee,tinand cont ca am primit-o abia cu o luna in urma si ca anul e pe sfarsite..Oricum,a fost o bataie de joc din partea firmei care a facut cravatele...intr-o zi am primit un model pe care scria.." Liceul de Arta "Dimitrie Culcin" Braila " ... si cred ca asta spune tot.
AndreiM Posted May 4, 2010 Author Posted May 4, 2010 Daca nu s-a facut licitatie si un contract.. degeaba. Chitante ati primit de la firma respectiva?
Lulu Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Daca nu s-a facut licitatie si un contract.. degeaba. Chitante ati primit de la firma respectiva? Cred ca da.Adica sper.Directorul nu ne spune chiar tot acum cravata este visinie iar cu un bleu-marin scrie Lic.Arta in parte de sus si sigla scolii in partea de jos.Sincer,nu prea imi place.Era mai frumoasa rosie,cu scris galben ori alb,cum am primit niste modele.Oricum nu o poarta nimeni ,la fel ca si uniforma dealtfel.Pacat,pentru ca am arata si noi a liceu normal..
castaiand Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Salut existenta acestui forum ca un ins care cred in libertatea de expresie ca valoare fundamentala intre oameni civilizati... Bravos lui Andrei pentru initiativa... dar imi permit sa-ti dau si un mic sfat... le din dorinta de a-i face pe membri bine primiti le pui intrebari cu frecventa unui interogatoriu... parerea mea e ca asa ai sa-i sperii... lasa-i intre ei si in legea lor si intervino exact cat un membru oarecare... in rest, numai de bine...
catilina22003 Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 intrebarile lui Andrei sunt strategice pentru mentinerea activitatii forumului. nu degeaba sunt puse, si o stie prea bine;) odata postate, angreneaza persoanele la discutii, reactii, replici si asa mai departe.Deci, le consider indispensabile unei bune administrari forumistice...asta daca nu ne dorim ca forumul sa nu fie decat unul de transmitere stiri si informari de actualitate.
AndreiM Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 Trebuie sa recunosc ca in proportie de 70% a fost si curiozitate. De ce? Pentru ca si generatia mea a fost nevoita sa poarte sacouri. Nu era nimic nasol in treaba asta doar ca eu PERSONAL nu puteam sa vin in Sacou, blugi si adidasi. In primul rand ma radea lumea si in al doilea rand ma simteam ca un mascarici. Si atunci clar ma imbracam la "4 ace ". Iar ca sa desenezi 8 ore stand pe o capra ( de lemn ), sa pictezi, sa lucrezi cu carbune ars imbracat astfel, iti trebuiau cam 4 costume pe saptamana. Pentru ca multi veneau fara sacouri doar ca asa vroiau ei, se practica metoda " da si mie " . Pe scurt nu se putea intra in liceu fara sacou, si zburau sacourile de la geam ca pasarile. Mie personal mi-ar place sa vad pe strada elevi deosebiti de restul prin niste uniforme dragute si sa spun: sunt de la Liceul de Arta.
happy face Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 unele clase au platit dar nici acum cravatele nu au ajuns....unii isi vor banii inapoi:)))cui sa te plangi?cui sa ii zici ca dupa 2 luni inca nu au ajuns si mai este o luna si un pic pana anul scolar se termina?
castaiand Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Ce clase sunt alea? Pot sa intreb eu directorii in numele vostru...
Lulu Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Intrebare: a vazut cineva un elev purtand cravata ? sau uniforma ? eu nu. Poate doar atunci cand era "obligatoriu" , nu ca acum nu ar fi , dar acum nu-ti mai zice nimeni nimic daca vii ca la plaja.Macar daca era o uniforma urata.Dar asa ?! Pacat...mare pacat !
Lulu Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 eu n-am înțeles niciodată ce rol are obiectul ăsta... Ce obiect?
Recommended Posts