Jump to content

Oţelul are magazin de prezentare şi pub

Recommended Posts

Posted

Oţelul va avea magazin de prezentare şi pub

Directorul general al clubului Oţelul Galaţi, Marius Stan, a declarat, marţi, că echipa îşi schimbă furnizorul de echipament, iar în curând va fi deschis un magazin în care se vor comercializa tricouri şi alte produse inscripţionate cu însemnele clubului. "Am semnat deja contractul cu un alt furnizor de echipament, firma olandeză Masita. Cred că la meciul cu FC Vaslui vom putea juca în noile tricouri. În contractul cu Masita avem prevăzută furnizarea de replici ale echipamentului, destinate vânzării către suporteri. În sfârşit se va realiza şi mult doritul magazin, alături de un sport-pub. Vor fi amplasate în incinta stadionului. Am dat comanda pentru proiectul construcţiei, sper că până la primul meci din campionatul viitor să fie gata", a precizat Marius Stan.

Posted

Fotbaliştii de la Oţelul vor juca peste o săptămână şi jumătate, în meciul cu FC Vaslui din penultima etapă, într-un echipament nou, furnizat de firma olandeză Masita. Replici ale noile tricouri vor putea fi cumpărate şi de fani, la începutul campionatului următor.Marius Stan, director general al FC Oţelul Galaţi, a anunţat astăzi că gruparea sa îşi schimbă furnizorul de echipament.Nu am fost mulţumiţi de cum am lucrat cu cei de la Hummel, astfel că am semnat contractul cu un alt furnizor de echipament, firma olandeză Masita. Cred că la meciul cu FC Vaslui vom putea juca în noile tricouri", a declarat Marius Stan.

Conducătorul clubului gălăţean a făcut şi anunţul pe care suporterii îl aşteaptă de ani de zile: Oţelul îşi deschide magazin pentru suporteri!

În contractul cu Masita avem prevăzută furnizarea de replici ale echipamentului, destinate vânzării către suporteri. În sfârşit se va realiza şi mult doritul magazin, alături de un sport-pub. Vor fi amplasate în incinta stadionului, pe platoul din zona porţilor de acces în tribuna I, cu intrare din stradă, dar şi din interior când sunt meciuri. Am dat comanda pentru proiectul construcţiei, sper că până la primul meci din campionatul viitor să fie gata", a declarat Marius Stan.

in urma cu aproximativ 1 an am avut o discutie cu directorul de vanzari de la Hummel Romania vis-a-vis de contractul cu cei de la Otelul. d-l director mi-a explicat ca echipamentul a fost livrat GRATIS catre club cu conditia ca acesta (clubul adica) sa realizeze un magazin oficial prin care sa comercializeze produse Hummel. in atare conditii se pare ca tot d-l stan nu este multumit de colaborarea cu Hummel?!?!?!

• 2 years later...
Posted

Oţelul îşi deschide magazinul oficial

Mult-așteptatul magazin oficial Oțelul-Masita va fi inaugurat vineri, 8 iunie 2012! Acesta va fi situat pe strada Brăilei, numărul 29, lângă Sucursala Băncii BRD.

"Așa cum am promis, deschidem magazinul oficial destinat suporterilor Oțelului. Deși așteptarea a fost foarte mare, am reușit prin forțele proprii să arătăm că ne ținem de cuvânt în fața fanilor. Încet-încet intrăm într-o normalitate necesară dezvoltării imaginii Oțelului! După autocar și nocturnă, iată ca a venit și rândul magazinului oficial! Îi așteptăm pe toți fanii la magazin", a declarat Dragoș Ghiuță, directorul de marketing al FC Oțelul Galați.

Magazinul oficial va fi deschis vineri, la ora 17.00.

otelul-galati.ro

• 2 months later...
Posted

Din această săptămână, produse noi la "Oţelul"

Unul dintre reprezentanţii magazinului oficial Oţelul-Masita, Ovidiu Mărturiseanu, a anunţat noi produse scoase la vânzare, disponibile din această săptămână la sediul de pe strada Brăilei, în zona "băncilor". Astfel, suporterii interesaţi pot găsi echipamente originale ale jucătorilor, la preţul de 200 de lei. Tricoul costă 150 de lei, iar şortul 50. De asemenea, au fost aduse şi tricouri din bumbac, inscripţionate în culorile clubului, trei modele, fiecare costând 60 de lei. Ca noutate, au fost anunţate zece modele de căni, la 23 de lei, sub nivelul preţului de pe piaţa gălăţeană, mini-fulare tricotate pentru autoturisme, la 18 de lei şi autocolante pentru perete, la 55 de lei.

Inedit pentru România, magazinul oferă posibilitatea de a fi achiziţionate şi autocolante pentru Iphone-uri, la preţul de 40 de lei. Cel mai mare succes este preconizat în rândul brelocurilor, conform cererii fanilor roş-alb-albaştrii. Sunt puse în vânzare nu mai puţin de trei modele, cotate între 7 şi 14 lei. Şapte lei costă brelocul sub formă de tricou, zece lei sigla din plastic cu jeton pentru coş de cumpărături şi 14 lei modelul din metal cu sigla şi jeton pentru coş de cumpărături.

Pe lângă această serie de noi produse comercializate din această săptămână, la magazinul oficial Oţelul-Masita există în continuare stocul vechi ce cuprinde eşarfe, fulare, şepci, brăţări, insigne, fanioane sau odorizante auto inscripţionate cu însemnele clubului gălăţean, dar şi produse exclusiv Masita.

Magazinul este deschis de luni până vineri, între orele 10.00 şi 17.00.

viata-libera.ro

• 1 year later...
Posted

Mai încercăm o dată...

Inaugurarea magazinului oficial

La trei ani de la câștigarea Campionatului, Fotbal Club Oțelul Galați și întreaga comunitate roș-alb-albastră bifează o altă reușită: inaugurarea Magazinului Oficial al Clubului.

Fotbal Club Oțelul Galați invită suporterii echipei roș-alb-albastre la deschiderea Magazinului Oficial, joi, 15 mai 2014, cu începere la ora 13:00. Inaugurat într-o zi cu puternice semnificații pentru toți gălățenii - ziua câștigării Campionatului 2010-2011 după victoria istorică în fața formației Poli Timișoara pe 15 mai 2011 -, Magazinul Oficial este modul nostru de a le mulțumi gălățenilor pentru susținerea și dedicarea manifestate față de Club.

Amenajat pe latura nordică a Stadionului Oțelul, cu intrare dinspre strada Gheorghe Asachi, Magazinul Oficial include o gamă largă de articole sportive și de recuzită: echipamentele oficiale de joc și de antrenament ale echipei, mingi, rucsacuri, tricouri, șepci, fulare, fanioane, minigoarne, umbrele, căni etc. Cu prilejul inaugurării Magazinului Oficial, toate produsele expuse spre vânzare vor avea prețuri promoționale. Oferta este valabilă până la sfârșitul lunii mai.

Suporterii prezenți la inaugurare vor avea parte de numeroase surprize. Vor avea șansa să obțină autografe de la jucătorii Echipei. De asemenea, primii 50 de clienți ai Magazinului care fac cumpărături în valoare de peste 30 de lei vor primi bonus o cartelă telefonică în rețeaua Vodafone România.

fotbalclubotelul.ro

Posted

Oţelul şi-a deschis primul magazin oficial propriu

Într-o zi cu puternice semnificaţii pentru gălăţeni, la exact trei ani de când Oţelul învingea la Galaţi pe Poli Timişioara şi îşi asigura câştigarea campionatului, FC Oţelul a inaugurat, joi, magazinul oficial al clubului, amenajat la stadion. La eveniment au fost prezenţi trei dintre jucătorii campioni în 2011, Ioan Filip, Cristian Sîrghi şi căpitanul echipei de acum trei ani, Sergiu Costin, care au acordat autografe suporterilor şi s-au fotografiat alături de aceştia şi de trofeul de campioană.

Cele mai scumpe produse expuse la vânzare sunt tricourile identice cu cele de deplasare ale echipei (270 lei), în timp ce un tricou la fel ca cel al jucătorilor la meciurile de acasă costă 240 de lei. Un tricou simplu, într-o singură culoare şi imprimat doar cu sigla clubului costă 25 lei. Fularele costă între 20 şi 26 de lei, unii dintre cei aproape o sută de suporteri prezenţi la deschidere fiind nemulţumiţi că acestea au imprimat noua siglă a clubului dar nu şi „Galaţi”, numele oraşului.

FC Oţelul a intrat în insolvenţă anul trecut, când şi-a mutat şi sediul social la Bucureşti, dar acest aspect nu a împiedicat clubul să-şi deschidă propriul magazin oficial. Ceva asemănător a mai existat până anul trecut, dar aparţinea distribuitorului zonal al firmei ce furniza echipamentul echipei în acel moment, căruia clubul i-a retras dreptul de producere a articolelor cu sigla Oţelul.

viata-libera.ro