Jump to content

Viceprimarul Mircea Cristea are blog


 Share

Recommended Posts

Viceprimarul Mircea Cristea are blog

Viceprimarul municipiului Galaţi, Mircea Cristea (PNL) şi-a făcut blog. Cristea consideră că în acest fel va putea să prezinte mult mai multe lucruri decât în conferinţele de presă. În plus, spune viceprimarul, va putea să reacţioneze în timp real la ceea ce se întâmplă în oraş pentru că este o persoană din spaţiul public. ”Am explicat în prima mea postare de ce am făcut treaba asta. În principiu pentru că sunt foarte multe lucruri care trec pe lângă noi şi pe care câteodată este păcat să nu le scrii pe undeva şi cred că este o formă în momentul de faţă extrem de eficientă de a participa la ceea ce se numeşte dezbaterea în spaţiul public pentru că observ cu oarecare surpriză că media a intrat într-un proces de schimbare care are o viteză greu de justificat”, a spus Cristea.

Adresa blogului lui Mircea Cristea, intitulat ”Jurnal de centru-dreapta şi periferie” este http://www.cristeamircea.blogspot.com

http://www.impartial.ro/index.php?func=articol&domeniu=Politic&articol=7

Link to comment
Share on other sites

Blogu' ala il face el, personal, sau sefii lui, aia care il pun sa declare vrute si nevrute? Mai bine avea bun simt si isi dadea demisia. Cu blogu' nu face multe, mai bine facea ce scria pe blog, si asa, era mai bine...pentru toti.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.