Jump to content

Olimpiada Studenţilor Economişti, la Galaţi


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Olimpiada Studenţilor Economişti, la Galaţi

Facultatea de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii ”Dunărea de Jos" din Galaţi organizează în perioada 7-9 mai 2010 Olimpiada Naţională a Studenţilor Economişti, Secţiunea Management, unde se vor întrece 80 de studenţi economişti din 19 centre universitare din România. Competiţia de comunicări ştiinţifice este structurată pe câteva subsecţiuni şi anume management general, management comparat, cultură managerială şi leadership, managementul resurselor umane şi politici şi strategii de management. "Au fost înscrise în concurs 67 de lucrări aparţinând studenţilor de la ciclul de studii universitare de licenţă şi de master din 19 centre universitare: ASE Bucureşti, Universitatea ”1 Decembrie" din Alba Iulia, Universitatea ”Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi, Universitatea ”Babeş Bolyai" din Cluj Napoca, Universitatea ”George Bacovia" din Bacău, Universitatea de Vest din Timişoara, Universitatea din Oradea, Universitatea ”Petru Maior" din Tg Mureş, Universitatea ”Eftimie Murgu" din Reşita, Universitatea ”Dunărea de Jos" din Galaţi ş.a. Cele mai valoroase lucrări vor fi premiate astfel: Marele premiu ”Virgil Madgearu", în valoare de 2.000 de lei, premiul special ”Anghel Rugină", 1.500 de lei, premii pentru creativitate, pentru cercetare în echipă interdisciplinară, pentru originalitatea abordării, pentru aplicabilitate, cu valori cuprinse între 750 şi 1.300 de lei (se acordă pe fiecare subsecţiune). De asemenea, pe fiecare subsecţiune vor fi acordate menţiuni şi premii în obiecte (cărţi, dvd-uri, echipamente de calcul şi birotică, etc.)" a declarat Luiza Şerbănescu, purtător de cuvânt al UDJG Galaţi. Deschiderea oficială a Olimpiadei va avea loc pe 7 mai 2010, la Facultatea de Ştiinţe Economice a UDJG, cu începere de la ora 9.30.

http://www.impartial.ro/index.php?func=articol&domeniu=Social&articol=16

Link to comment
Share on other sites

Trei premii pentru gălăţeni la Olimpiada Naţională de Management

Studenţii gălăţeni au reuşit să ia câteva premii importante la Olimpiada Naţională de Management, desfăşurată la sfârşitul săptămânii la Facultatea de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii „Dunărea de Jos”. Astfel, studentul George Bogdan Drăgan a primit premiul special al Camerei de Comerţ şi Industrie Galaţi, pentru lucrarea „Strategii de reconfigurare a procesului decizional”. Juriul a mai decis că studentele Nicoleta Chelariu şi Violeta Ţuţu merită un premiu pentru creativitate pentru o lucrare extrem de actuală: „Impactul şi efectele actualei conjuncturi economice asupra resurselor umane”. Tot de la Universitatea „Dunărea de Jos” au mai primit menţiuni Cristina Gâdei, pentru lucrarea „Leadership – o nouă artă” şi Georgiana Sava, care a prezentat lucrarea „Marea provocare de la birou: conflict versus diplomaţie”.

Marele Premiu „Virgil Madgearu” a fost adjudecat de studentele Diana Cristina Gârneaţă şi Andreea Maria Ungureanu, de Universitatea „Al. I. Cuza” Iaşi. Premiul special „Anghel Rugină” a revenit Ameliei Şuta, de la Universitatea de Vest Timişoara, în timp ce premiul special „Adrian Petelean” a fost obţinut de Alexandra Onişor şi Alexandra Niţă de la Universitatea „Lucian Blaga” Sibiu.

Olimpiada de la Galaţi a beneficiat de un număr impresionant de participanţi, peste 100, care au susţinut 68 de lucrări.

http://www.viata-libera.ro/articol-Trei_premii_pentru_galateni_la_Olimpiada_Nationala_de_Management_2.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.