Jump to content

CJ Tulcea şi-a făcut iaht la Galaţi


dcp100168
 Share

Recommended Posts

CJ Tulcea şi-a făcut iaht la Galaţi

Autorităţile judeţene din Tulcea au inaugurat în portul Tulcea o navă de protocol care a costat bugetul judeţului 200.000 de euro. Luxosul iaht a fost botezat cu numele „Naiada", fiind construit, după un proiect unicat, de o firmă din Galaţi. Nava are două motoare de 275 cai putere care dezvoltă o viteză de 40 km/h şi poate găzdui la bord 28 de persoane. Dotările de la bord pentru navigaţie şi pentru confortul pasagerilor recomandă „Naiada" ca una din cele mai luxoase nave de agrement din Delta Dunării. Victor Tarhon, preşedintre al CJ Tulcea, a declarat că "nava va fi utilizată pentru patrulare, controlul concesiunilor agricole şi piscicole din Deltă şi pentru protocol". A doua zi după ce a fost dezvăluit presei locale, iahtul CJ Tulcea a plecat în prima "misiune" în Deltă. CJ Tulcea mai are încă două nave în proprietate. Este vorba de o şalupă rapidă şi de o şalupă de tip „jet".Şalupa rapidă „Alcedo" a fost cumpărată de administraţia judeţeană în urmă cu patru ani, iar jetul "Gospodarul" are o vechime de trei decenii.

http://www.romanialibera.ro/actualitate/dobrogea/200-000-de-euro-pentru-un-iaht-de-protocol-185950.html

Link to comment
Share on other sites

Problema e ca acum, o sa vrea si ai nostri... Off, sa vedeti voi proiecte de dezvoltare a orasului ajunse "pe apa", bani din fonduri europene, jalbe-n protap la guvern, "VREM SI NOI!!!"... Uitati-va voi la mine daca cei de la Galati nu o sa-si faca unu' mai luxos, adica, daca primarele "e si el dobrogean si ne intelege", de ce nu, doar avem DAMEN...faimosul santier care face vedete pentru Politia de Frontiera care pot atinge inimaginabila viteza de 38Km/h (mai mult decat mine inot dar mai putin decat atunci cand trag la rame prin Delta), si cu tricolorul spoit invers. Asta e putin off-topic dar...

Edited by AdiTZA
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.